mozilla,chrome,explorer...bunlaırn hepsinde test edilsin..birisnde iyi diğerinde çok geniş...en altta çubuğu sağa sola çekmek zorunda kalmak anlamsız ...
.
Evet forum linki dediğim sorun giderilmiş..emeğinize sağlık...hataları dediğin gibi(despo) buradan paylaşırız...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:05 ----------
Ana sayfayı yeni inceledim...
türkçe karakter sorunu var
![]()
daire içine aldığım yerlere bakın anlarsınız...
kolay gelsin...
ürün değerlendirme yerinde yorum yapmak için facebook hesabı istiyor.facebooku olmayanlar ne yapacak.ayrıca Weider Maximum Krea-Genic post workout olarak gözüküyor.düzeltebilirseniz sevinirim.
Ne yazıkki anasayfa var olduğunu söylediğim hatayı bugün itibariyle forumdada alıyorum..artık resim vermeme gerek yok sanırım..yani forumdada türkçe karakter sorunu var bilginize...
Bu bölümler henüz bitmedi. Bir cok ürün listelenmedi. Ürün aciklamalari eklenmedi.
Facebook hesabi zorunlu degil. Üyelerimiz siteye giris yapip yorumda yapabilecekler.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:03 ----------
Ben bu sorunu göremiyorum. Rica etsem ekran görüntüsünü paylasir misiniz ?
Bu hatayi alan baska üyelerimiz var mi ?
Bu bölümler henüz bitmedi. Bir cok ürün listelenmedi. Ürün aciklamalari eklenmedi.
Facebook hesabi zorunlu degil. Üyelerimiz siteye giris yapip yorumda yapabilecekler.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:03 ----------
Ben bu sorunu göremiyorum. Rica etsem ekran görüntüsünü paylasir misiniz ?
Bu hatayi alan baska üyelerimiz var mi ?
Muhtemelen arkadasin tarayici encodinginde problem var.