Bi kulaklık beğendim kullanan yada başka önerisi olan varmı??

KBnymn

Üye
arkadaşlar bu kulaklığı beğendim adıda bu
20890 TRUST URBANREVOLT SENFUS BLUETOOTH KULAKLIK
Sizce nasıl ürün yada başka önerisi olan varmı bluetooth olsa iyi olur ama olmasada iyi varsada olur bütçem çok yok teşekkürler

Eklentiler

• IMG_7936.PNG
    IMG_7936.PNG
    211,5 KB · Görüntüleme: 525
Ben aliexpressten awei T11 almıştım bir haftada geldi 11dolardı türkiyedede satılıyor sanırım öneriyorum. Bluetoothlu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trilogic BT03W Su Geçirmez Kablosuz Spor Bluetooth Kulaklık
ben bunu alıcam 80 tl ama değicek gibi sende üstüne para koyup alabilirsin

Okadar sıkınttı değil 80lira zorlama ben 300lü rakamlardan bahsediyoeumda bu çok hosuma gitti hem ucuz kullanan birinin yorumu olsa süper olacakta kimse kullanmamıs galiba

Teknosada aynen bu tip 59 tl ye aldim cok güzel kablosuz spor icin birebir vendekinin tek sorunu sarj 30-45 dk arası gidiyo sarj ama 10 dk da doluyo bence sarjı 1.5 saat gitsin alacaksaniz 20 30 liraya bakmayin iyisi olsun . muhtemelen bu benimkinden iyidir .[DOUBLEPOST=1503255562][/DOUBLEPOST]Bide bu tarz var(resimdeki tip) bu tiplerin nasil oldugunu bilmiyorum teknosada her iki tip de vardı bu 49 tl idi (resimdeki) sizinkine benzeyen 59 tl idi ben 59 lugu aldim sarj dışında memnunum ... Teksoda gorevli bunlarin turk malı oldugu icin fiyatinin uygun oldugunu soyledi samsung vs yabanci markalar üç basamakli rakamlarda 200 300 400 gibi cokda kasmaya gerek yok baktiginizi düsunmeden alin "spor salonunda kulakligi tak kimseyi takma" prensibini uyguluyorum sadece ben aynalar ve demirler var .

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-20-21-51-22.png
    Screenshot_2017-08-20-21-51-22.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 523
Son düzenleme:
Back
Yukarı