Bi sorum var acil yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar.16 yaşında 1.70 boyunda 51 kiloyum 2 haftadır evde p90x programını yapıyorum çok zayıfım kilo almak için gainer almayı düşünüyorum internette biraz araştırdım hardline progaineri gördüm nasıl bi marka bu ürünü güzelmi ?daha önce hiç supplement kullanmadığım için markalar hakkında fazla bilgim yok hangi markanın gainerini almalıyım,birde istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu tür ürünleri nerden alabilirim acil yardım edermisiniz?

Kardeşim HardLine tr. markası olduğundan pek etkili değil. Bu benim düşüncem başka marka araştır.. Optimum Nutrition Serious Mass sana önereceğim ürün..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:33 ----------

Kardeşim HardLine tr. markası olduğundan pek etkili değil. Bu benim düşüncem başka marka araştır.. Optimum Nutrition Serious Mass sana önereceğim ürün..
bu ürünleri nerelerde satıyolar peki mağazaları nerede bilgin varmı?

Kardesim ben knuya yani body direk protein tozuyla basladim kullanmadim ama etkisini gorenleri duydum.

Merhabalar.16 yaşında 1.70 boyunda 51 kiloyum 2 haftadır evde p90x programını yapıyorum çok zayıfım kilo almak için gainer almayı düşünüyorum internette biraz araştırdım hardline progaineri gördüm nasıl bi marka bu ürünü güzelmi ?daha önce hiç supplement kullanmadığım için markalar hakkında fazla bilgim yok hangi markanın gainerini almalıyım,birde istanbul avrupa yakasında oturuyorum bu tür ürünleri nerden alabilirim acil yardım edermisiniz?

Merhaba
2 haftadır body yapıyorum demissin .Supplement fikrinden once nasıl bir beslenme duzenitle kilo alamadğını yazarmısın?

Merhaba
2 haftadır body yapıyorum demissin .Supplement fikrinden once nasıl bir beslenme duzenitle kilo alamadğını yazarmısın?

Beslenme programım yok önüme ne gelirse yiyorum :) eğer bildiğiniz sağlam bi program varsa kilo almak için çok masraflı olmayan (öğrenciyim çok param olmuyor :D ) bana verirseniz sevinirim :) birde okulladın açılmasına 16 gün gün kaldı o güne kadar 3-5 kilo alabilirmiyim supplement ile yardımcı olursanız sevinirim :)

Beslenme programım yok önüme ne gelirse yiyorum :) eğer bildiğiniz sağlam bi program varsa kilo almak için çok masraflı olmayan (öğrenciyim çok param olmuyor :D ) bana verirseniz sevinirim :) birde okulladın açılmasına 16 gün gün kaldı o güne kadar 3-5 kilo alabilirmiyim supplement ile yardımcı olursanız sevinirim :)

merhaba Beslenme duzenin olmada supplementle e Besin bu isin temeli.
Besin olarak tabi protein ve karbonhidrat lazım temel madde. Protein lor peyniri ve yumurta aklıma geldi. Forumda butun gıdaların besin değerinin oldugu bir baslık var oradan butcene gore secim yapabilirsin.
Zamna karsı kas yapılmaz yada zayıflanmaz yada kilo alınmaz. Sabırla ve temle kuralları uygulayarak olur. Belki 10 gunde alırsın belki 30 gunde senin vucudun neye nasıl tepki veriyour bilemez buradan olkuyarak kimse. Supplement 3-4 ays sonra al paranı sokaga atma.
Once yemek yeme duzeni uylu duzeni ve spor duzeni supplement yardımcı ama daha sonra. Bunları yaparsan istediğin gibi olursun.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- öncelik hakkı ihlali
Kural Maddesi :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı