neden?Afrikali bodyciler var ,onlar nasıl yapıyor?beslenme yapmazsan hepsi boş
tamam sen bu şekilde onlara inanmaya devam et,beslenmesiz oluyormu gör senin biliceğin işneden?Afrikali bodyciler var ,onlar nasıl yapıyor?
Split çalışıyorum yani bicepse baya zaman ayırabiliyorum. Az hareket yapınca iyi hissetmiyorum yani kolumu elimden geldiğince zorluyorum. İyice zorlamak önemli değil mi yani dediğinize göre?bro.belli ki yenisin.eskiden akılsız gibi 4 biceps 4 triceps yapardım süper set kolum 40cm geçmezdi ne zaman her iki kasdan da 1 er vy 2 şer harekt yapar oldum. ve kasları haftada 2 kere çalıştım kolum %15 yağ oranında 44 cm buldu. şuan definasyondayım yağ oranım %10 kolumda 41 cm.benden sana tavsiye egzersiz sıklığına önem ver.her şey beslenme ve iyi idmandır.
Program özensiz hazırlanmış. Forumun eski duayen hocalarından flexorun bir sözü vardır. Kolda art arda 2 curl yapmak kolu öldürür der. Flexorun söylediğini programın üzerinden anatomik kas gruplarına girerek detaylı açıklamak durumu karışıklaştıracağından olduğunca sade yazayım.Herkese hayırlı ramazanlar
Sırt çalıştıktan sonra bicepse geçiyorum yaptığım hareketler şunlar
barbell curl 4*10
wide grip barbell curl 2*10
concentration curl 3*10
ez bar preacher curl 3*8
Sizce biceps için iyi bir program mı? 3. ayım
Kasi zorlamak doğru,çok fazla hareket yapmak ve şık çalışmamak yanlış.yani kol idmanın yarısını bir başka gün yap derim.Split çalışıyorum yani bicepse baya zaman ayırabiliyorum. Az hareket yapınca iyi hissetmiyorum yani kolumu elimden geldiğince zorluyorum. İyice zorlamak önemli değil mi yani dediğinize göre?
Bu arada ilk başladığımda 28 di şuan 30.5