Biceps buyume icin antreman

Salam aleykum Azərbaycan dan her kese . Baslikdan anlasildigi gibi . Biceps suan 39.5 . Gelisim durdu suan . 3 cu ay oldu araliksiz yapdigim . Eskiden yapardim

Barbell curl ve hummer curl e yogunlasmani oneririm cheating yapamayacak kadar agir bir kiloyla hareketin negatifini(indiriş) yavaş yavaş yapmani tavsiye ederim birde reverse curl leri es gecme onlarin hacime etkisi var

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 ayda durmuşsa bazı şeyleri yanlış yaptığın anlamına gelir. Hareketlerin yapılışlarına dikkat ederek devam et derim.
Özel bir yöntem yok.
En etkili şey progresive overload. yani ağırlıkların kucuk kucuk artması gerek.
Ve 4 haftada bir de seçtiğin egzersizlerde varyasyona gidebilirsin

Barbell curl ve hummer curl e yogunlasmani oneririm cheating yapamayacak kadar agir bir kiloyla hareketin negatifini(indiriş) yavaş yavaş yapmani tavsiye ederim birde reverse curl leri es gecme onlarin hacime etkisi var

Yapiyorum zaten . Ama belkide hareket sayisini sazla yapiyordum . Haftada bir kere kol calisiyorum[DOUBLEPOST=1561657887][/DOUBLEPOST]
3 ayda durmuşsa bazı şeyleri yanlış yaptığın anlamına gelir. Hareketlerin yapılışlarına dikkat ederek devam et derim.
Özel bir yöntem yok.
En etkili şey progresive overload. yani ağırlıkların kucuk kucuk artması gerek.
Ve 4 haftada bir de seçtiğin egzersizlerde varyasyona gidebilirsin
3 ayda durmadi . 3 cu ayimdayim bir ayda 36 dan 39.5 oldu . Haraketler doru biliyorum . Bide varyasyon demissin o nedir aciklarmisin lutfen

Birde kac hareket girsem yeterli olur. Bu arada 45 dakikada gogus ve kol yapiyorum . Gogus eskiden kalma bayada iyi hic yapmasamda olur da . Ama geliseceyi kadar gelissin istiyorum

Back
Yukarı