Biceps gelisim durdu

Salam aleykum .Azerbaycandan her kese selam . . Eskiden spor yapardim . Yani 3 ay falan yapardim sonra is falan derken yarim kalirdi . Toplamada 1 sene falan olmusdur hepsi . Sorunum soyle . Kol 39.5cm kaldi. Buyume durdu . Eskiden hareket sayisi 6 set sayisi 4 tekrar sayisi 8 yapardim . Ama iki hafta oldu 3 haraket 3 set 8 tekrara dusurdum . Ama fark yok . Destek olarak . Kreatin ve whey kullandim . Creatin bitdi ara verecegim 1 ay . Yardim edin lutfen . Bu arada yanlislar yazdimsa kusura bakmayin bildigim turkce bu kadar

sevgili fuad poladovun ruhu şad olsun çok boyük bir aktördü hele de kapganlar fatihler divanı filmindeki emir timur rolünü hiç unutamam azızım sen şimdi çok iyi beslen çok iyi dinlen protein ve karbonhidratlarını ihmal etme her türlü ilaçtan takviyeden uzak dur en az 6 ay aralıksız devam et zamanla olacaktır merak etme sabret istikrarlı ol

sevgili fuad poladovun ruhu şad olsun çok boyük bir aktördü hele de kapganlar fatihler divanı filmindeki emir timur rolünü hiç unutamam azızım sen şimdi çok iyi beslen çok iyi dinlen protein ve karbonhidratlarını ihmal etme her türlü ilaçtan takviyeden uzak dur en az 6 ay aralıksız devam et zamanla olacaktır merak etme sabret istikrarlı ol
Twk cevap icin . Yag Yakmaya
calisiyorum ayni zamanda karin kasi icin . İki tanesi belirgin . Alt karinda yag var . O yuzden beslenme konusu biraz sikintili . Ama diger bolgeler gelisiyor kol durdu . O yuzden biraz canim sikiliyor. Birakma konusuna geldiginde ise bu sefer insallah birakmam . Bi sorun cikmazsa eger

Back
Yukarı