Biceps idmanı taktikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efervan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben biceps çalıştıktan sonra hiç ağri çekmiyorum 2 ayda çok çok az bir ölçü alabildim gözle görünülür bişeyde yok. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama sorun ne anlamıyorum. Oturarak mı çalişmaliyim kaç hareket girmeliyim daha fazla nasıl parçalayabilirim . Çalışirken istemsiz sırttan güç alıyorum bunu nasıl engelleyebilirim ?

Sırtını duvara dayayarak yap hareketlerini ve yavaş yap , istersen bir bench sehpasının egimini artır onun üstüne yat(tersten) öyle çalış ( barbell curl yaptıgını varsayıyorum)
aynı şekilde inclıne dumbell curl deneyebilirsin , Cable preacher curl de işe yarar.

Biceps küçük kas grubu olduğu için çabuk yenileniyor, Ağrı olmaması normaldir. Mesela Biceps antreman'ından sonra yumruğunu sıkamıyorsan gerçekten idman'ın hakkını vermişsin demektir. :)

Sırtını duvara dayayarak yap hareketlerini ve yavaş yap , istersen bir bench sehpasının egimini artır onun üstüne yat(tersten) öyle çalış ( barbell curl yaptıgını varsayıyorum)
aynı şekilde inclıne dumbell curl deneyebilirsin , Cable preacher curl de işe yarar.
Kardeşim geniş mi tutmalıym dar mı ?

Ben biceps çalıştıktan sonra hiç ağri çekmiyorum 2 ayda çok çok az bir ölçü alabildim gözle görünülür bişeyde yok. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama sorun ne anlamıyorum. Oturarak mı çalişmaliyim kaç hareket girmeliyim daha fazla nasıl parçalayabilirim . Çalışirken istemsiz sırttan güç alıyorum bunu nasıl engelleyebilirim ?

Klasik olucak ama,bacak idmanina agirlik ver

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Dağ gibi bicepsler | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
biceps antremanı | Sayfa 18 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı