Biceps küçülmesi (ACİL YARDIM)

1.5 yıldır fitnes yapıyorum. Vucüdumdan gayet memnunum ama bu son 3 haftadır kolumda aşırı küçülmeler yaşıyorum. Kollarım normalde 38cm ama antreman sonrasında bu aşırı küçülüyo ve inceliyo. Aşırı derecede Canımı sıkıyo. Bunun nedenini çaresini bilmek istiyorum teşekkürler. (Protein kullandım bitti ama sadece kollarım küçüldü vucüdüm aynı kollarım çok küçülüyor)

1.5 yıldır fitnes yapıyorum. Vucüdumdan gayet memnunum ama bu son 3 haftadır kolumda aşırı küçülmeler yaşıyorum. Kollarım normalde 38cm ama antreman sonrasında bu aşırı küçülüyo ve inceliyo. Aşırı derecede Canımı sıkıyo. Bunun nedenini çaresini bilmek istiyorum teşekkürler. (Protein kullandım bitti ama sadece kollarım küçüldü vucüdüm aynı kollarım çok küçülüyor)
Muhtemelen su atmış olabilirsin, ayrıca antrenman sistemi de önemli kol için 3 hareketten fazla yapmaktan ve yüksek tekrarlardan kaçınmalısın bicepsin yanmasına neden olabilirsin.

Hocam 2 kilo aldım yağ yakmadım büyük ihtimal. Biceps Programı'nıda değiştim 4hareket yapıyorum hafif girip hala aynı durumda. Katabolikleşmeyi anlamadım buarada hocam. Bicepsin yanma durumu Canımı sıkıyo. Çözümünü Nasıl yapabilirim bu küçülmenin. Teşekkürler buarada

Katabolikleşme dediğim kasların anabolik etki alıp büyüyecegine tam tersi küçülüyor. Sebepleri yazar internette araştırırsan bulabilirsin. Ayrıca ben bir izole kas bölgesinin 4-5 hatta 6-7 farklı hareketle toplam 300-400 belki 500 tekrarları bulan çalışma programlarına karşıyım.

Hareketleri azalttım. Yani merak ettiğim spor salonunda çalışanlar çalışmaya geldiğinde kolları benim biceps antrenanımın bitmiş halinde ki gibi yapılı duruyo. Benim kolum da öyleydi ama şuan sanki yağlı kolun durduğu gibi duruyo.eski haline Nasıl getirebilirim

Back
Yukarı