Biceps set sayıları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar boy 1.86 kilo 72-74 arası seyrediyor. Kolum 34cm civarı. biceps programım aşağıdaki gibidir. yegane amacım kolu olabildiğince büyük gösterebilmek. acaba bu hareketler uygunmudur + bunların tekrar sayıları nasıl olmalıdır. büyütmek için minimum tekrar maximum ağırlık diye duymuştum.

dar tutuş barbell curl (z bar)
oturarak dumbell curl
dar tutuş barbell preacher curl
hammer curl

barbell curl yapıyosan dumbell curlu çıkar onun yerine alternate curl koy
bide sadece kolu büyük göstermek için biceps yetmez triceps te çalış biceps % 40 sa triceps %60 tır kol için ve piramit yapmayı unutma 12-10-8-6 gibi

barbell curl yapıyosan dumbell curlu çıkar onun yerine alternate curl koy
bide sadece kolu büyük göstermek için biceps yetmez triceps te çalış biceps % 40 sa triceps %60 tır kol için ve piramit yapmayı unutma 12-10-8-6 gibi
Tamamdır hocam alternate olarak değiştiriyorum. Peki şu piramit sistem nedir tam olarak? Tekrar sayılarının azalarak gitmesi mi? Yani 4x10 değil de 12-10-8-6 mı?

Tamamdır hocam alternate olarak değiştiriyorum. Peki şu piramit sistem nedir tam olarak? Tekrar sayılarının azalarak gitmesi mi? Yani 4x10 değil de 12-10-8-6 mı?

Kilo artırdıkça tekrar sayılarını düşür. yani ilk seti 12 tekrar 10 kilo giriyosan 2.seti 10 tekrar 12,5 kg ,3 set 8 tekrar 15 kg ..... gibi.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri : biceps, set

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı