Biceps-Triceps programi

Arkadaslar salondaki hocam antreman programimi degistirdi..
1)gogus-sirt
2)biceps-triceps
3)omuz-bacak
Sizlere sorum biceps-triceps programi ile ilgili araliksiz 1yildir v.g. yapiyorum.
Biceps
1) Barbell curl 4x12
2)dumbell scott curl 3x12
3)dumbell curl 3x12
4)incline dumbell curl 3x12

Triceps
1)push down 4x12
2)alna press 3x12
3)close grip bench press 3x12
4)overhead dumbell triceps extansions 3x12
Program nasil?
Teşekkürler

Bence çok fazla. Barbell curl yapıosun dumbell curle ne gerek var dumbell curl yazmış incline dumbell curle ne gerek var.Tricepste de aynısı alna press yapıosan close grip bp ye ne gerek var. Yaz gitsin anlayışında bi program

Arkadaslar salondaki hocam antreman programimi degistirdi..
1)gogus-sirt
2)biceps-triceps
3)omuz-bacak
Sizlere sorum biceps-triceps programi ile ilgili araliksiz 1yildir v.g. yapiyorum.
Biceps
1) Barbell curl 4x12
2)dumbell scott curl 3x12
3)dumbell curl 3x12
4)incline dumbell curl 3x12

Triceps
1)push down 4x12
2)alna press 3x12
3)close grip bench press 3x12
4)overhead dumbell triceps extansions 3x12
Program nasil?
Teşekkürler
3 haraket yeterlidir bana gore fazlasi gerekdiz ve gelisimi yavaslaticagini dusunuyorum buyuk kaslara bilrne 4-5 giriyoruz.3 haraket 4 er set yapmanı tavsiye ederim en fazla buda programdan bi haraketi cikar setleri 4 yap

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

göğüs-sırt çalışırken her iki kas zaten çalışıyor ertesi gün biceps triceps olmaz 2 gün ara vermelisin ya da bacak antrenmanını araya koy.
Hareketlere gelince biceps için ağırlığı azaltıp tekrar sayısnı artır 18 ve ya 20 gibi. 3x20 ve ya 4x20 olabilir burbell curl. hummel curl ise 3x12. ben denedim gelişim gördüm.
triceps te ise 6x8 ve 6x15 süper set şeklinde çalış push down. alna press dediğin gibi olabilir.1 ay oldu bu şekilde çalıştım gelişim var kollarda.

Merhaba arkadaşlar..
Biceps: Bar (dar tutuş) körl 4×8
Scott Körl 4x8
Hammer körl 4x8
Trıceps: Alna Bar 4x8
France Bar 4x8
Push down rope 4x8
Program iyimi arkadaşlar.. değiştirmem gereken yer varsa, yardımcı olabilir misiniz.. yada başka bir sıralama vs.. saygılarımla..

Back
Yukarı