• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bicepsim uzun mu kisa mi yenı başladim yardım

abılerım yenı başladım dedım ama 3-5 ay oldu neyse sorumu cevaplarsanız sevınırım kas hacmım az suan bunuda biliyorum ama kafama takıldı (28cm) pozdan pozada degişiyor boyu yardımcı olursanız sevınırım

Eklentiler

• IMG_2858.JPG
    IMG_2858.JPG
    65,4 KB · Görüntüleme: 799
  • IMG_2859.JPG
    IMG_2859.JPG
    77 KB · Görüntüleme: 728
  • IMG_2860.JPG
    IMG_2860.JPG
    72,4 KB · Görüntüleme: 635
bicep kasının uzunluğu bicep in bulunduğu kemik ile ilişkilidir.yani o ne kadar uzunsa o da o kadar uzun olmak zorunda. senin dediğin olay büyümeye daha yatkın kas liflerinin daha çok olmasıyla ve kasın şekli ile ilişkili.bence senin bicep şekil olarak güzel ve hacimlenmeye yatkın gibi görünüyor.ayrıca peak denilen olay da şimdiden oluşmuş.ayrıca kolunun büyük gözükmesini ve ölçü artmasını istiyorsan tricep e en az bicep kadar önem vermelisin.

Kardeşim 28 cm kolla bir kasın uzun olup olmadığını söylemek çok güç burdan bakınca kısa gözüküyor ama zaman geçtikçe belkide uzun gözükücek yani net birşey söylemek için en az 38-40 cm kollarının olması lazım

bicep kasının uzunluğu bicep in bulunduğu kemik ile ilişkilidir.yani o ne kadar uzunsa o da o kadar uzun olmak zorunda. senin dediğin olay büyümeye daha yatkın kas liflerinin daha çok olmasıyla ve kasın şekli ile ilişkili.bence senin bicep şekil olarak güzel ve hacimlenmeye yatkın gibi görünüyor.ayrıca peak denilen olay da şimdiden oluşmuş.ayrıca kolunun büyük gözükmesini ve ölçü artmasını istiyorsan tricep e en az bicep kadar önem vermelisin.
ayrıntılı bır sekılde yazdıgın ıcın teşekkur ederım peak dedıgın nedır yasım 14 kemık gelısımı halen devam edıyor vucut gelıstırmek ıcın güzel bı bıcepse sahıpmıyım bunuda cevaplarsanız teşekkur ederım :)[DOUBLEPOST=1470491844][/DOUBLEPOST]
kısa biraz evet.
yaşım 14 kemık gelısımı devam edıyor fazla hacımlıde değil değişme olurmu ?[DOUBLEPOST=1470491890][/DOUBLEPOST]
Kardeşim 28 cm kolla bir kasın uzun olup olmadığını söylemek çok güç burdan bakınca kısa gözüküyor ama zaman geçtikçe belkide uzun gözükücek yani net birşey söylemek için en az 38-40 cm kollarının olması lazım
eyvallah abıcım gelısıme devam edıyorum ınsallah uzundur :)

Back
Yukarı