Bicepsler gelişmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 Ay önce biceps ölçtürdüğümde 33.5 çıkmıştı yeni ölçüm yapıldı kollarda oynama yok beslenmem gayet iyi yardım

Gayet iyi olan beslenmenden bahset biraz. ayrıca beslenmen mükemmel olsa bile 2 ay gelişim beklemek için kısa bir süre.

Beslenmenin iyi olup olmaması değil mesele, her şey kaloride bitiyor.

Sen alman gereken kalorinin üstüne çıkıp kilo aldın mı? Kilo almadıysan 1 gram bile kas yapamazsın, tabi lafın gelişi, belki 1 gram yaparsın.

Eğer kilo alıyorum diyorsan ve proteinlerim ve maktolarım tamamen dört dörtlük diyorsan, o zaman antremanın şiddetini biraz artır.

Uykunu gerçekden düzenli besleniyormusun antremanını nasıl yapıyorsun ? Şu üçünü iyi bir şekilde uygulayıpta sonuç alamıyorsan bilemiyorum

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/biceps-antrenmanı.8300/

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı