Bicepslerde inanılmaz acı

Merhaba.3 ay önce çeşitli sebeplerden dolayı sporu bırakmak zorunda kalmıştım.2 gün önce biceps çalıştım.Dün çok fazla ağrı,acı yoktu sadece kasılma vardı.Fakat bu sabah inanılmaz bir acıyla uyandım.Bicepslerim gerçekten inanılmaz acıyor.Tarif edilemez bir acı.

Nedeni ne olabilir ve ne yapabilirim ?
Allah rızası için yardım edin gerçekten çok kötü acıyor :(

dediğin kadar bir acı söz konusu ise doktora görünmende fayda var bu gibi complikasyonlarda sana uzaktan yardımda bulunamayız. muayene sonucu mr çekilmesi gerekecektir.

kuvvetle muhtemel incinmiştir ama sen yinede doktora görünbazen hiç akla gelmeyen şeyler çıkabiliyor en doğrusu bu

Bicepslerde dedim düzeltiyorum acı tam olarak şurada :
lb3r4.jpg

o 2 noktanın arası acıyor.Sıkmadığım halde beton gibi sert.Dün sıcak bir duş aldım,kas gevşetici sürdüm ve bir nebze de olsa rahatladı.Bugün sağlık ocağına gideceğim.Bakalım ne çıkacak :(

tenisçi dirseği ve golfçü dirseğini bir araştır. ben şu anda tenisçi dirseği oldum ve 1 aya yakındır spor yapamıyorum dinlendiriyorum..

Gerçekten inanılmaz bir acı söz konusu ise ciddi bir sakatlık ihtimali de mevcut demektir ve bu durumda gitmen gereken yer sağlık ocağı yani pratisyen hekim değil hastane yani uzman bir ortopedi hekimi olmalıdır.

Sağlıkta deneme yanılma yöntemi çok ağır neticelere sebep olabilir.

beyler bende de golfçü dirseği var bir ortopediste gitmedim ama normal bir dr ile birlikte koyduk teşhisi önden araştırarak gitmiştim dr a etol fort film tablet yazdı bir 10 gün dinlendireceğim ama geçecek gibi değil sanki biceps hareketleri yapmak mümkün değil bu sabah tavayı kaldırırken bile acıdı ilaçlar işe yarayacak mı şüpheliyim. Sizlerde son durumler nasıl acaba, dr ne tedavi verdi? Bu hastalık kaç günde iyileşir, iğne tedavisi işe yarıyor mu belli değil ne olacka şimdi spor hayatımız bitti mi? Kronikleşirse bitti demektir.

Back
Yukarı