karabulut3362
Üye
arkadaşlar yaşım 17 evde çalışıyorum hummer curl 9 kg 3x10, standing dumbellcurl3x10 9kg ,concantration curl 3x7 11 kg nasıl sizce 3 ay önce 5kg anca basabiliyordum hummer curl için
bdy dedi:
saydam dedi:
kutaykalay dedi:barbell curl 90kg8tekrar oturarak dambell curl 32kg7tekrar.kendi ağırlığımın 87 kilo olduğunuda söyliyim.
MAJESTIC dedi:kollarım çok küçük (39) ama z barla 60*8 yapabiliyorum dumbell curl 22.5*10 yaparım scott 45*6-7, ha bir de düz barla 55*10
sseagal dedi:arkadaslar bızepsi en kısa zamanda geliştirmmek için ne yapmak gerekir....
diez dedi:nezamandır okurum "kim kaç kg ile şu hareketi yapabiliyor" başlıklarını..
bizler çevremizde hep daha fazla kilolarla çalışanlara özenenlere demiyormuyuz b.b. kaç kg ile çalıştığına önem veren br spor değildir..hareketin kaslarını nekadar etkilediği, şişirdiği önemlidir, nizamiyet önemlidir..
böyle başlıklarda bodycilerde olmaması gereken dozda rekabet hissediyorum..
birisi 100 kg ile biceps çalışır kuvvetlidir ayda 1 cm alır..diğeri kuvveti nispetinde 35 kg ile çalışır ayda 1 cm alır..yani az kilo ile çalışanın aşırı hırs göstererek gereksiz kilo artırması ve erkenden bodye veda etmesi yada sakatlanması hadiseleri böyle gelişiyor..salonda da böyle 3 yıllık bodycinin kaldırdığına özenip demotive olan yada gurur meselesi yapıp kendini sakatlayan 3 aylık tipleri hergün görüyorum ve üzülüyorum..