Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

yararlı bilgiler var , teşekkürler

edit : teşekkür edecek birşey varsa lütfen kurallar gereği butonu kullanın..ve boş mesaj atmayın..

Son düzenleyen: Moderatör:
oturaklı kol aletinde 15 kg 8 kere 20 kiloyu 5 kere yapabildim.

Preacher curl 3*10 25 kg ( zorlanarak yapıyorum)
Concantration curl 3* 10 7 kg.
Dumbell curl 3* 10 7 kg. hareketleri eksiksiz yapıyorun.
Başlayalı 1 ay oldu. Arkadaslar Preacher curl için kg. düşürmemi söylüyorlar.
Daha iyi bir biceps gelişimi için önerilerinizi bekliyorum.

tuluyhan baslayalı 1 ay oldu dıyorsun ama 3 tane bıceps egzersızı yapıyorsun.sence olmuşmu?

Bende olmadığını düşünerek soruyorum.İşe yanlış başlamak istemiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Tesekkurler
GuardBody

İzole hareketlerden uzak durup, temel hareketleri yapmanı tavsiye ederim. 2 hareket, toplamda 6 set -kontrollü ve hissederek yapacağını düşünerek - sana daha fazla fayda sağlar diye düşünüyorum.

barla kol calısırken 40 kendımı ıyı hıssedıyosam 45 zorlasam 50 ama tekrar sayısı aynı olmaz sanırsam :)

ben haftada 2 defa chalishiyorum bichepse. Her iki gunde de 3 haraket 4 set.

z barda barbellcurl 35 kg 10 tekrarlı 4 set

Ayakta barla curl yaaprken , 70 kilo ( nizamıyeti fazla bozmadan ancak bu kilo oluyo en fazla )

forumda gerçekten süper kahramanlar varmış , kilolar biraz abartılıyor gibi geldi bana ( sözüm meclisten dışarı ) veya nizamiyet anlayışlarımız pek uyuşmuyor

ben bugun basladim diyebiliriz :$

beni zorlayan agirlik Barbell Curl de 25kg+bar agirligi x 5 tekrar

bu agirlikla haftada 2 kere calismayi dusunuyorum, yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum arkadaslar

4.5 aydır düzenli olarak çalışıyorum.

kollarım 38-39cm, bulk.

Önce ısınmak amacıyla üç set barfiks çekiyorum.

Sonra Z barla ayakta Barbell Curl'de son iki set hiç cheatingsiz -hilesiz- bar ve eklentiler dahil 35kiloyla iki set çıkarıyorum.

Sonra Barbell Preacher Curl'de ise, 5-6 set 25kiloyla çalışıyorum.

En sonunda da 10-12kiloyla Dumbell Concentration Curl yapıyorum, lakin bunu yaparken dirseğimi bacağıma yaslamadan, kolumu dindik aşağı uzatarak yapıyorum. Burda da üst kolumu hiç kıpırdatmıyorum diyebilirim.

z bar ile barbell curl 1 sene önce,
50 kg ile girerdim (bar dahil değil )
2 - 2,5 aydır ise max 30 kg ile giriyorum ,
Kiloyu düşürdüm, dinlenme süresini 1 -1,5 dakikadan
30-45 sn çektim ,
2 ay olmasına ragmen aldıgım verim şimdiden kendisini gösterdi .

Back
Yukarı