SCHWARZXXL
Özel Üye
Z bara 25er kilo takıyorum şu aralar eskiden 35e kadar çıkardım. Aslında en boşladığım bölgelerdeni biri kol ondan zorlayasım, yüksek ağırlık deneyesim gelmiyor.
Düşünen istediği gibi düşünür...Farketmez...39 da olur 45 de farketmez ben sabretmeyi severim..Bide bu kadar kolay yargıya varmamanı tavsiye ederim çünkü tanımıyorsun beni...Güç ile ölçü aynı şeyler deildir...Bunu da unutma.extensor dedi:arkadaşlar kol küçük bir adale olduğu için hareketi vucuda yedirerek çalışmanın ağır kaldırmaktan çok daha
yararlı olacağını düşünüyorum örneğin barbell ve dumpbell curl hareketlerinde belinizi sabit tutarak ve belden yukarsınıda hafif öne doğru kırarak sallanmadan çalışmanız daha yararlı olacaktır ve kol hareketlerinin tümünde omuzun sabit durmasına
çok önem vermelisiniz
örn: adrenalinshot dostum kolun 35 cm miş belkide yaptığın ağırlıkların yarısını namaz kılmadanyapsan kolun 39 falan olabilirdi
extensor dedi:dostum seni kaldırdığın ağır kilolardan dolayı tebrik ediyorum ancak böyle küçük kas grubunu çalıştırırken kendini ağır kaldıracağım diye zorlayacağına hareketi adeleye yedireceğim diye zorlasan daha verimli olur demek istemiştim
bilmem hiç haltercilere dikkat ettinmi önce deadlift yapıyorlar ardından ters halter kaldırış ardından da halter öne kaldırış yapıyorlar ve yüzlerce kiloyu kaldırıyorlar ancak onlar bu kiloları sadece arka bacak (maximus vs) biceps ve ön omuzlarıyla kaldırsınlar ben bu sporu bırakırım onların yaptıkları ney biliyormusn bütün kas grublarından yardım almak ağırlığı bacaklarına beline göğüsüne yüklenip yapıyorlar bu işi yani bütün kas gruplarını aynı anda çalıştırarak kaldırıyorlar onca kiloyu biz ise haltercilerin tam tersiyiz onlar bütün kaslardan yardım alırken biz çalıştırdığımız kasa başka bir yardımcı almamalıyız bu sadece biceps için geçerli değil her bölgemiz için geçerli o yüzden biz bodyciyiz vücudun bütün bölgelerini tek tek yoğurup şekle sokmak bizim işimiz biz ağırlıkçı değiliz ok![]()
soner dedi:ayakta dumbell curl 12
scott dumbell curl 14
concentration curl 12
soner dedi:soner dedi:ayakta dumbell curl 12
scott dumbell curl 14
concentration curl 12
7 ay oldu ve ayakta 15
scott dumbell curl 18
concentration curl 15
Son kurduğum cümleyi unutma aklının bir kenarına kazı derim ben.Güç ile ölçü aynı şeyler deildir..180 boy 68kg bukadar kiloyu nereye koyayım ki..Ölçü olsun.Çok hızlı bir metobolizmam var ve kilo almak çok zor benim için.Böle olunca da ölçü de çok zor artıyor.Ayrıca Serkan Aktaş ve Ali Işıldak(hocamdır) yardımları hiç eksilmiyor.Yaptığım her harekette yanımdalar ve yanlış yaptığım an uyarımı alıyorum.Ve biceps çalışırken apayrı bir konsantre içerisindeyim çünkü ölçüyü arttıramıyorum.Ve gerçekten çok düzgün çalışıyorum.Dünkü antremandaextensor dedi:dostum seni kaldırdığın ağır kilolardan dolayı tebrik ediyorum ancak böyle küçük kas grubunu çalıştırırken kendini ağır kaldıracağım diye zorlayacağına hareketi adeleye yedireceğim diye zorlasan daha verimli olur demek istemiştim
bilmem hiç haltercilere dikkat ettinmi önce deadlift yapıyorlar ardından ters halter kaldırış ardından da halter öne kaldırış yapıyorlar ve yüzlerce kiloyu kaldırıyorlar ancak onlar bu kiloları sadece arka bacak (maximus vs) biceps ve ön omuzlarıyla kaldırsınlar ben bu sporu bırakırım onların yaptıkları ney biliyormusn bütün kas grublarından yardım almak ağırlığı bacaklarına beline göğüsüne yüklenip yapıyorlar bu işi yani bütün kas gruplarını aynı anda çalıştırarak kaldırıyorlar onca kiloyu biz ise haltercilerin tam tersiyiz onlar bütün kaslardan yardım alırken biz çalıştırdığımız kasa başka bir yardımcı almamalıyız bu sadece biceps için geçerli değil her bölgemiz için geçerli o yüzden biz bodyciyiz vücudun bütün bölgelerini tek tek yoğurup şekle sokmak bizim işimiz biz ağırlıkçı değiliz ok![]()
adrenalinshot dedi:Son kurduğum cümleyi unutma aklının bir kenarına kazı derim ben.Güç ile ölçü aynı şeyler deildir..180 boy 68kg bukadar kiloyu nereye koyayım ki..Ölçü olsun.Çok hızlı bir metobolizmam var ve kilo almak çok zor benim için.Böle olunca da ölçü de çok zor artıyor.Ayrıca Serkan Aktaş ve Ali Işıldak(hocamdır) yardımları hiç eksilmiyor.Yaptığım her harekette yanımdalar ve yanlış yaptığım an uyarımı alıyorum.Ve biceps çalışırken apayrı bir konsantre içerisindeyim çünkü ölçüyü arttıramıyorum.Ve gerçekten çok düzgün çalışıyorum.Dünkü antremandaextensor dedi:dostum seni kaldırdığın ağır kilolardan dolayı tebrik ediyorum ancak böyle küçük kas grubunu çalıştırırken kendini ağır kaldıracağım diye zorlayacağına hareketi adeleye yedireceğim diye zorlasan daha verimli olur demek istemiştim
Barbell curl 45*6
Dambıl Scot curl 15*6
Hummer curl 15*6
son çalıştığım ağırlıklar...saygılar...