Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

codenamenin gücü yerinde olmasında kimin olsun 1,97 boy 155 kilo maşşşşşşşallah vallaha colemandan irisin dostum

bomberman bu kadar boyu ne yapacaksın bizde bi kere oldu geri dönüşü yok artık :) sonra bi sürü eksileri var artıları da var tabiki :) hsd teşekkürler dostum en kısa zamanda tanışacağız zaten nasip olursa

Selam...
benim kol 46ydı, ama su anda 44.5 civarları .. 45 i goremiorum..
EZ barbell curl:
70 kilo 3-4 tekrar x2 set
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set

Standing Dumble Curl:
(20kgx6 + 18kgx6 + 16kgx6 + 14kgx6 + 12kgx6 + 10kgx 6) giant set Tek set aralıksız... bu kadar yakan baska bi hareket gormedim...

Scott Curl Machine .. 53kgx8 3 set

Oturarak concentration 14kgx8 3 set

Agır bir antreman ama bu programla kollarıma 3-4 cm eklemistim.. hakkıyla yaparsanız gozunuzden yas gelio biceptlerin yanmasından dolayı

Pump Forever dedi:
Selam...
EZ barbell curl:
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set

Standing Dumble Curl:
(20kgx6 + 18kgx6 + 16kgx6 + 14kgx6 + 12kgx6 + 10kgx 6) giant set Tek set aralıksız... bu kadar yakan baska bi hareket gormedim...

Agır bir antreman ama bu programla kollarıma 3-4 cm eklemistim.. hakkıyla yaparsanız gozunuzden yas gelio biceptlerin yanmasından dolayı
standıng dumbell curl hareketınde uyguladıgın sıstem gıant set degıl.bu altının altılısı denılen yontem ve gercekten cok etkılıdır.gıant setten soz edebılmek ıcın 4 hareketın arka arkaya dınlenmeden gırılmesı gerekır.

guardbody dedi:
Pump Forever dedi:
Selam...
EZ barbell curl:
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set

Standing Dumble Curl:

standıng dumbell curl hareketınde uyguladıgın sıstem gıant set degıl.bu altının altılısı denılen yontem ve gercekten cok etkılıdır.gıant setten soz edebılmek ıcın 4 hareketın arka arkaya dınlenmeden gırılmesı gerekır.

Haklısın Flex'te 6x6 olarak kapmıştım bu hareketi.. ama benim bildigim
2 hareket üstüste - Superset
3 hareket üstüste - Triset
3 ten fazla üst üste tüm hareketler - Giant set

4 hareket üstüste- quadset olması lazımdı cunki bu manteliteye gore..

Pump senin yaptığın, descending sets, azalan kilo ile büyük bir set yapmak, bunun üstadi, Tom Platz'di, dumbbell laterals'da 27 kilo ile başlar, 5 kiloya kadar inermiş!
Giant Set arkadaşın dediği gibi fark egzersizlerin dinlenmeden arka arkaya icrasiyla oluyor.
Ben senin dediğin biceps idmanini yaptim,ama descending olayi yerine biraz daha farkli yaptim.
Bicepsleri 54 kilo ile zorlamak güzel oldu :D
ama aga, benim gücüm yetmiyor öyle 70 kilo falan, ama 54 manita kilosu değil sanırsam, ehe :D

Karasan dedi:
Pump senin yaptığın, descending sets, azalan kilo ile büyük bir set yapmak, bunun üstadi, Tom Platz'di, dumbbell laterals'da 27 kilo ile başlar, 5 kiloya kadar inermiş!
Giant Set arkadaşın dediği gibi fark egzersizlerin dinlenmeden arka arkaya icrasiyla oluyor.
Ben senin dediğin biceps idmanini yaptim,ama descending olayi yerine biraz daha farkli yaptim.
Bicepsleri 54 kilo ile zorlamak güzel oldu :D
ama aga, benim gücüm yetmiyor öyle 70 kilo falan, ama 54 manita kilosu değil sanırsam, ehe :D

Karasan benim yaptıgım giant -descending set... ard arda 6 set ..
Bu arada 54 kg manitanın kendi kilosu ve hardcore olmasa bile harbiden iyi bir kilo... senin en buyuk derdin press hareketleri (triceps+pec+deltoids).. cekiş hareketlerin ii yoksa... (lat + biceps)

Evet dostum, presslemekte cidden sorunum var, triceplerimde kücük değildir aslinda, ama ön omuzlarımda sanırım ciddi bir zayiflik var, triceplerimdede pek kuvvet yok-nisbeten hacim olduğu halde.
Bu çok enteresan, tüm bir itiş grubunda problem var, eminim bunu düzeltmenin bir yolu var, düzeldiği zaman topluca düzelecek ve güç artacak ama ben bulamadım yolunu!

Karasan dedi:
Evet dostum, presslemekte cidden sorunum var, triceplerimde kücük değildir aslinda, ama ön omuzlarımda sanırım ciddi bir zayiflik var, triceplerimdede pek kuvvet yok-nisbeten hacim olduğu halde.
Bu çok enteresan, tüm bir itiş grubunda problem var, eminim bunu düzeltmenin bir yolu var, düzeldiği zaman topluca düzelecek ve güç artacak ama ben bulamadım yolunu!
Acaba özel güc antremanları uygulasan faydasını gorrur musun?? ya da senin limitin bu ve vücut bi patlama icin bir ek güce mi ihtiyac duyuyor ( yoruma acık ;) )

Pump Forever dedi:
Selam...
EZ barbell curl:
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set

Standing Dumble Curl:

pump forever isine karismak gibi olmasin ama biceps idmaninda toplam 18 set yapiyosun ve agir bi idman programi,18 set fazla degil mi,bu soruyu soruyorum cunku forumun baska bi yerinde tartisilan konu da,biceps idmaninin 10 ya da 12 seti gecmemesi gerekti konusuluyodu aksi taktirde overtraining olucagi idi.benimde kafam karisti valla yorum yaparsan sevinirim.ben gerci isinma hareketlerini saymazsak maksimum 12 set yapiyorum.tesekkurler

Biceps idmanlarım diğerlerine göre daha başarılı .Sz barda 50 kg * 6 tekrar yapıyorum iyi bir ağırlık benim için.

bundan 2hafta önce sehpada z barla kaldırışta 35 kg set halinde girdiğimi hatırlıyom ama bugun son 6 tekrarda en fazla 30kg girebildim.
sehpada çekiç tutuşu hammerla set halinde 12.5 kg,

selam arkadaşlar bende hareketleri hissederek yapmaktan yanayım ki mecburen öyle yapıyorum bel fıtığım olduğu icin ayakta barbelcurl da fazla ağırlık takmıyorum....3.5 yıldır yapıyorum ve kol soğuk 43.... 35 veya 40 kilo ile 4 set 10-12 tekrar....60 kilo basan arkadaşlarım var ama biseps olarak benden 3-6 santim gerideler...

Benim biseps lerde bisorun var gayet kaslilar ama gram güç yok :) birde benim antrenmanda önce 2 haraket makinada daga sonra dumble la ayakta kollari iki yana açış haraketi işte onda 4 kilo ancak yani yüzüm kasılıyor resmen :)

son set max 21 10 tekrar

15-12-8-6*20 KG La ayakta dumbıl çalışıyorum

ilk 15 sonra 20 ve en son 2 set 25kg..barburl curl de ise ilk 15 kg sonra 20 sonra 25 ve 30 kg(barın kılosu harıc tabbi)

hacim dönemimde 70kg ile 4 tam tekrar düz bar ile barbell curls yaptım.
25-28kg dumbbellar ile dumbbell alternatif rahat basarım 6-8 tekrar

Back
Yukarı