standıng dumbell curl hareketınde uyguladıgın sıstem gıant set degıl.bu altının altılısı denılen yontem ve gercekten cok etkılıdır.gıant setten soz edebılmek ıcın 4 hareketın arka arkaya dınlenmeden gırılmesı gerekır.Pump Forever dedi:Selam...
benim kol 46ydı, ama su anda 44.5 civarları .. 45 i goremiorum..
EZ barbell curl:
70 kilo 3-4 tekrar x2 set
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set
Standing Dumble Curl:
(20kgx6 + 18kgx6 + 16kgx6 + 14kgx6 + 12kgx6 + 10kgx 6) giant set Tek set aralıksız... bu kadar yakan baska bi hareket gormedim...
Scott Curl Machine .. 53kgx8 3 set
Oturarak concentration 14kgx8 3 set
Agır bir antreman ama bu programla kollarıma 3-4 cm eklemistim.. hakkıyla yaparsanız gozunuzden yas gelio biceptlerin yanmasından dolayı
guardbody dedi:standıng dumbell curl hareketınde uyguladıgın sıstem gıant set degıl.bu altının altılısı denılen yontem ve gercekten cok etkılıdır.gıant setten soz edebılmek ıcın 4 hareketın arka arkaya dınlenmeden gırılmesı gerekır.Pump Forever dedi:Selam...
EZ barbell curl:
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set
Standing Dumble Curl:
(20kgx6 + 18kgx6 + 16kgx6 + 14kgx6 + 12kgx6 + 10kgx 6) giant set Tek set aralıksız... bu kadar yakan baska bi hareket gormedim...
Agır bir antreman ama bu programla kollarıma 3-4 cm eklemistim.. hakkıyla yaparsanız gozunuzden yas gelio biceptlerin yanmasından dolayı
Karasan dedi:Pump senin yaptığın, descending sets, azalan kilo ile büyük bir set yapmak, bunun üstadi, Tom Platz'di, dumbbell laterals'da 27 kilo ile başlar, 5 kiloya kadar inermiş!
Giant Set arkadaşın dediği gibi fark egzersizlerin dinlenmeden arka arkaya icrasiyla oluyor.
Ben senin dediğin biceps idmanini yaptim,ama descending olayi yerine biraz daha farkli yaptim.
Bicepsleri 54 kilo ile zorlamak güzel oldu
ama aga, benim gücüm yetmiyor öyle 70 kilo falan, ama 54 manita kilosu değil sanırsam, ehe![]()
Acaba özel güc antremanları uygulasan faydasını gorrur musun?? ya da senin limitin bu ve vücut bi patlama icin bir ek güce mi ihtiyac duyuyor ( yoruma acıkKarasan dedi:Evet dostum, presslemekte cidden sorunum var, triceplerimde kücük değildir aslinda, ama ön omuzlarımda sanırım ciddi bir zayiflik var, triceplerimdede pek kuvvet yok-nisbeten hacim olduğu halde.
Bu çok enteresan, tüm bir itiş grubunda problem var, eminim bunu düzeltmenin bir yolu var, düzeldiği zaman topluca düzelecek ve güç artacak ama ben bulamadım yolunu!
Pump Forever dedi:Selam...
EZ barbell curl:
60 kilo 8 tekrar x2 set
50 kilo 10 tekrar x2 set
Standing Dumble Curl: