Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

bende 12 yapıyordum epey bi süredir 1 aydır 15 kg a geçtim nizami 12 tekrar ilk 10 u nizami 2 si az nizami :)

bu 32 tekrar bır sefermı yoksa 32 x 3 4 5 set seklındemı ayrıca bu gun 35 cm kolu olan bırısı 50 kg ıle 30 tekrardan bahsedıyordu ben pek ınanmadım ama ?

ben yeniyim biraz 12 kere yapıyorum 9 kiloyla 30 40 saniye arayla 4 set ama son set cok yorulmuş bitmiş oluyo 12 olmuyo son set bazen sizce kilo arttırmalımıyım yoksa devam edeyimmi böyle ?

ben yeniyim biraz 12 kere yapıyorum 9 kiloyla 30 40 saniye arayla 4 set ama son set cok yorulmuş bitmiş oluyo 12 olmuyo son set bazen sizce kilo arttırmalımıyım yoksa devam edeyimmi böyle ?

son iki kaldirma zorlanacak sekilde ayarla kilolari. Olmadi Piramit sistemini dene

bizim salonda bi garip iki tane dambil cesiti var biri 10 kg a kadar digeride
15 kilo ile basliyor duh10kg ile 15kg arasi yok

Bayramdaki protein takviyesiyle biceps çalışmasında zirve yaptım. Barbell curl son set 45 kilo 5 tekrar minimum cheating.

dumbell ile 12,5 kg, barbell curl de bar dahil 30 kg x 10 tekrar. daha yüksek kilolarda da çalışabilirim ama cheating durumu olmaması için kilo artırmıyorum.

vay be bizde ne cevherler varmış ronnie coleman bilse utanır kendinden. adam roony kadar çalışıyor ama yan yana koysan çeyreği edmermi adamın bilemem. ha pardon bu adamlar çok iyi kür yapıyor demi bu arkadaşlarda yapsa 10 sene olimpia olurlar . işte fakirlik ne yapacaksın. ellerinden tutan yok.

kilolara dikkat.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=taHyS26uhbk[/YOUTUBE]

siz dikkat etmeden ben yazayım videoaki kiloları (sadece dumbell)

24 kg
30 kg
34 kg

Son düzenleme:
12.5 Dumbell larla 4x10 yapıyorum daha ağır dumbellarla çalışabilirmiyim bilmiyorum şuan en ağır dumbellim bu :D ama 3.ay programına geçince alıcam 15-20 kg arası bi dumbell

Dikkat edin birden
Kilo arttırmyın
Yavaş yavaş kilo arttırın
Yoksa sakatlanabilirsiniz

Gerçekten kaldırılan kiloların hepsini okudum ve düşündüm sadece :D kollar 45.5 civarı soğuk 47 sıcak... 65kg ile yardımcı barbell curl, 30kg ile hammer curl, 20-25kg ile dumbell curl çalışabiliyorum... ama hiç çalışırmıyım hayır :D yüksek kilo ile küçük kas gurubu olan pazu tendonlarıma zarar verip büyüyememektense harektten çalıp bel fıtığı olmaktansa ( ki oldum eskiden yaptığım hatalardan ötürü) hafif kilo ile zarar verip kasa cm cm yedirmeyi tercih ederim şimdi soracaksınız cocuna kaç kilo ile çalışırsın dumbell curl 10-12.5-15'i geçmez... hammerde 15-20'yi geçmez hatta hummer curlde son iki sette ağırlığı 20kg dan alıp 2.5 kiloya kadar indiririm bunu gören salondaki bayanlar ise benle dalga geçer salonun en irisi ama elindeki ağırlığa bakın diye :D ... zaten tüm olympialarda salaktı adamların elinde 50kg dan fazla barbell curlu zor görürsünüz... ama hepiniz kaldırırsınız o kiloyu haklısınız :) kası çalıştırmak farklı, ağır çalışmak farklı, ağır çalışmaya çalışmak farklı... 6 tekrar 70kg 60kg ile çalışan arakdaşlarıma sorarım hangisi pazu kası cayır cayır yandığı için tekrarı bırakıyor? pazu kaslarınızı cayır cayır yakabildiğiniz ağırlık sizin etki aldığınız ağırlıktır. maksimum ağırlıkta hareketten çalmadan yine kasınızı çalıştırarak 1-2 tekrar yaptığınız ağırlıktır... genelde büyük kaslar dışında bu kasları maks ağırlık az tekrar ile çalıştırmayız... büyük kasları büyük çalışın omuz gibi sırt gibi göğüs bacak gibi ama küçük kasları hafif kilo ve çok tekrarlarla yorarsanız getirisi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum... Neyse uzattım gece gece saygılarımla...

Z. bar ile bar haric yardimsiz max 30kg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:29 ----------

Gerçekten kaldırılan kiloların hepsini okudum ve düşündüm sadece :D kollar 45.5 civarı soğuk 47 sıcak... 65kg ile yardımcı barbell curl, 30kg ile hammer curl, 20-25kg ile dumbell curl çalışabiliyorum... ama hiç çalışırmıyım hayır :D yüksek kilo ile küçük kas gurubu olan pazu tendonlarıma zarar verip büyüyememektense harektten çalıp bel fıtığı olmaktansa ( ki oldum eskiden yaptığım hatalardan ötürü) hafif kilo ile zarar verip kasa cm cm yedirmeyi tercih ederim şimdi soracaksınız cocuna kaç kilo ile çalışırsın dumbell curl 10-12.5-15'i geçmez... hammerde 15-20'yi geçmez hatta hummer curlde son iki sette ağırlığı 20kg dan alıp 2.5 kiloya kadar indiririm bunu gören salondaki bayanlar ise benle dalga geçer salonun en irisi ama elindeki ağırlığa bakın diye :D ... zaten tüm olympialarda salaktı adamların elinde 50kg dan fazla barbell curlu zor görürsünüz... ama hepiniz kaldırırsınız o kiloyu haklısınız :) kası çalıştırmak farklı, ağır çalışmak farklı, ağır çalışmaya çalışmak farklı... 6 tekrar 70kg 60kg ile çalışan arakdaşlarıma sorarım hangisi pazu kası cayır cayır yandığı için tekrarı bırakıyor? pazu kaslarınızı cayır cayır yakabildiğiniz ağırlık sizin etki aldığınız ağırlıktır. maksimum ağırlıkta hareketten çalmadan yine kasınızı çalıştırarak 1-2 tekrar yaptığınız ağırlıktır... genelde büyük kaslar dışında bu kasları maks ağırlık az tekrar ile çalıştırmayız... büyük kasları büyük çalışın omuz gibi sırt gibi göğüs bacak gibi ama küçük kasları hafif kilo ve çok tekrarlarla yorarsanız getirisi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum... Neyse uzattım gece gece saygılarımla...
ben hak veriyorum. max30 kg 8 tekrar desem de cayir cayir yanmadi hic :D ama ilk zamanlar pramitten once
3x10 daha fazla kasiyordu kollarimi

Hammer curl max 10kg
Barbell curl 25kg max
Dumbell curl max 10kg

Tabi bunları yaparken dirseklerim 1cm bile yerinden oynamaz. 2sn kaldırış 4sn indiriş şeklinde yavaş çalışırım. Ve her zaman kollarım tamamen açılır hiç bir zaman kırık şekilde kalmaz
En az 10tekrar olur

Back
Yukarı