Bicepste ani karıncalanma tendon olabilir

Dostlar 6 7 ay önce falan ben ağırlık çalışıyordum ama zaten çirozun tekiyim kilo 60 falan ama kondisyon vardı kaldırıyordum az çok. neyse sonra ara vermiştim dün kafama esti dedim ulan biraz kol çakim zaten 2 dkdan kısa süreceği icin hiç ısınmama gerek yok dedim 6 7 ay önceki ağrılıgımı taktım. ağrılık dedigimde 15 kilo :D. baktım ilk tekrarda anladım çıkmayacak dedim bari şu ilk tekrarı çıkarıyım ısınma olur çok az kaldırdım haraketin yarısını yaptım barbell curl yapıyorum bu arada. bir anda sol kolumda karıncalanma oldu. ve kolum attı sanki. sonra hemen bıraktım kontrol ettim ses duydummu duymadımmı tam hatırlamıyorum tüm sol kolum karıncalandı bi anda. sonra ağırlık düşürdüm 3x10 barbell curl 3x10 military press 3x10 şınav 3x10 barbell row yaptım ve gittim duş aldım. duştan çıktım hala hafif bir karıncalanma falan vardı. baktım araştırdım duştan sonra tendon kopması falan diyorda. şeklinde bir bozukluk yok kanamadı morarmadı şiddetli ağrı yok. sizce bir şey olmuşmudur 58 kilo adamım zaten daha yeni başlıyordum spora. pazartesi doktora gideceğim abiler lütfen bir yardım ya bilen varsa.
https://hizliresim.com/JU6jWG

yok knk tendon kopması dayanılacak acı değil koskoca adamlar yerinde duramıyor bicepsinde bişey yok tendon kopması olunca birden en yukarıya çekiliyor kas dedem de bicepsini yırttı ordan biliyorum zaten kütlen yok bence ağırsağlam 5x5 le başla her antrenman ağırlık arttır belirli bi güç miktarına eriş sonradan karbonhidrata abanarak body buıldıng yap kütle koymaya başla

yok knk tendon kopması dayanılacak acı değil koskoca adamlar yerinde duramıyor bicepsinde bişey yok tendon kopması olunca birden en yukarıya çekiliyor kas dedem de bicepsini yırttı ordan biliyorum zaten kütlen yok bence ağırsağlam 5x5 le başla her antrenman ağırlık arttır belirli bi güç miktarına eriş sonradan karbonhidrata abanarak body buıldıng yap kütle koymaya başla
Yarın doktora gidiyorum kankam bakalım ne diyecek. Teşekkürler önerin için pt aldım ona başlayacağım kankam zaten ama aklımda dediğin şey de vardı 3 aylık eğitim bittikten sonra program arayışına çıkacagım o zaman yine konusalım konu açarı. Teşekkürler[DOUBLEPOST=1603051049][/DOUBLEPOST]
bide nasıl korunabilirim tendon kopmasından acayip korkunç birşey zorlamayı seviyorum ben maks ağırlık faşan ama artıl korkuyorum biraz

Yarın doktora gidiyorum kankam bakalım ne diyecek. Teşekkürler önerin için pt aldım ona başlayacağım kankam zaten ama aklımda dediğin şey de vardı 3 aylık eğitim bittikten sonra program arayışına çıkacagım o zaman yine konusalım konu açarı. Teşekkürler[DOUBLEPOST=1603051049][/DOUBLEPOST]
bide nasıl korunabilirim tendon kopmasından acayip korkunç birşey zorlamayı seviyorum ben maks ağırlık faşan ama artıl korkuyorum biraz
ilk başta kesinlikle sökemiyosan kaldıramıyosan ağırlığı o ağırlığa girme

ilk başta kesinlikle sökemiyosan kaldıramıyosan ağırlığı o ağırlığa girme
Şu an doktor muayne etti ve sorun olmadığını söyledi. Ama yine de garanti olsun diye emar istedi ağırlık kaldırmaya devam etsem ne olur dedim sorun olmaz sıkıntı yok dedi. Emar hiç çektirmek istemiyorum geceye verdiler imkanım yok onu soracağım simdi çekmesem ne olur diye.

Şu an doktor muayne etti ve sorun olmadığını söyledi. Ama yine de garanti olsun diye emar istedi ağırlık kaldırmaya devam etsem ne olur dedim sorun olmaz sıkıntı yok dedi. Emar hiç çektirmek istemiyorum geceye verdiler imkanım yok onu soracağım simdi çekmesem ne olur diye.
knk benim omzum sakat ben bile emar çektirmek istesem aylar öncesinden sıra almam gerekiyor emar öyle kolay bişey değil sen çok büyütüyosun uğraşmaya değmez

Back
Yukarı