Bicepste kan akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sugar23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biceps çalışırken farkettimki ağırlığı yukarı kaldırınca elimle dokundum damarıma ve kanın kaldırınca çok hızlı aktığını hissettim gayet bariz bir şekilde hissediliyor. Normal çalışırken hissetmiyorumda diğer elimde dokununca hissediliyor bu neden olur sakata gelmeyelim doğal birşeymi?

biceps çalışırken biceps'e kan gönderirsin.göğüs çalışırken göğüse kan pompalanır.hiçbir sorun yok

kan akışınının hızlı olması normal fakat senin kanı akısını hissetmen tuhaf elle kan akışını hisseden seni duydum şimdi kan tahlili yaptırmalısın bence kanında kolesterol olabilir

kan akışınının hızlı olması normal fakat senin kanı akısını hissetmen tuhaf elle kan akışını hisseden seni duydum şimdi kan tahlili yaptırmalısın bence kanında kolesterol olabilir

her baslıga kafadan atma cevaplar vermene gerek yok

bos mesaj atmaya hıc gerek yok

ne alaksı var kolestrolle . adam bıceps yaparken elını damara basıyor ve hıssedıyor ıste bu kadar basıt yada basmasına bıle gerek yok kalp her basısında zaten hısseder kanın akısını

her baslıga kafadan atma cevaplar vermene gerek yok

bos mesaj atmaya hıc gerek yok

ne alaksı var kolestrolle . adam bıceps yaparken elını damara basıyor ve hıssedıyor ıste bu kadar basıt yada basmasına bıle gerek yok kalp her basısında zaten hısseder kanın akısını

zaa güldüm Vallahi:D

Back
Yukarı