İyi değil mi üstad bu ürünBigjoy Kraxi, %34 protein oranına sahiptir. 62 gramlık bir paketi, 21 gram protein ve sadece 259 kcal içerir. Yüksek kalitede protein kaynağına sahiptir; peynir altı suyu soya proteini izolatı ve glüten izolatı içerir.
10 tanesi 80 lira civarıymış
böyle şeylere para kaptırmayın fiyat performans oranı %0
buna verdiğin parayı ikiye katlasan kendine kutu protein tozu alırsın
verdiğin paraya değmiyor kardeşimİyi değil mi üstad bu ürün
Bu ürün hakkında düşüncen nedir peki '' https://www.bodyforumtr.com/threads/40-gramda-27-2-proteİn-fellas-beef-jerky.126783/#post-1085060 ''
verdiğin paraya değmiyor kardeşim
protein barlardan çok hoşlanıyorsanız eğer
bir dönem ben kendimde yapmıştım
yulaf ve bal çerez + protein tozu karışımıyla çok lezzetli ve ekonomik protein barlar yapılabiliyor evde "internette evde protein bar yapımı tarifleri var "
1 paketi 18 lira olan ürün paketinde zaten 1 ölçek whey kadar protein var,10 paketi 180 lira bir kutu protein tozuna denk geliyor,ki şuan benim kullandığım protein tozu 140 lira 90 porsiyon
birde bu senin gösterdiğin şimdi baktım protein barda değilmiş bildiğin kurutulmuş etmiş,yani buna vereceğin paraya kendine kasaptan 10 kat daha fazla dana eti alma şansın var,gerekirse sucuk al doğra protein bar niyetine ye bunedir çok saçma birşey
zaten mantıklı bir şey olduğu için piyasaya sürülmüş ürünler değil bunlar,zenginlerin parasını kapmak için
Bende bilgisizim mantıkla hareket ettiğimdençerez ;fındık fıstık gibi şeyler yulaf ezmesinin içine karıştırılarak pekmez bal protein tozu karışımıyla protein bar yapılıyor
içindeki şekerin korkulacak düzeyde olmadığını belirteyim,ben bunu kilo verdiğim zamanlar yapmıştım
ben eskiden spora yeni başladığımda sütü bile yağsız alıyordum, yağsız ton balığı gibi ürünler alıyordum ne kadar yanlış yaptığımı çok sonraları anladım
yağlı şeylerden kaçmak aslında bizim vücudumuz için sağlıklı değil
Yok artık yağı çıkartıp şeker mi koyuyorlar ?Diet (light)runlerin icinde yagi cikarip seker koyuyorlar zatenbu arada bu konuda konusulan urunler gun icinde yaninda yemek tasimayanlar icin biraz avantajli,kuru eti her yerde her zaman tuketebilirsin ama kasaptan alsidin eti yaninda tasimak ve soguk yemek harbiden eziyet
7.3Güzelmiş bu film imdb puanı kaç bunun?
~ o ~ T ~ T ~ o ~
verdiğin paraya değmiyor kardeşim
protein barlardan çok hoşlanıyorsanız eğer
bir dönem ben kendimde yapmıştım
yulaf ve bal çerez + protein tozu karışımıyla çok lezzetli ve ekonomik protein barlar yapılabiliyor evde "internette evde protein bar yapımı tarifleri var "
1 paketi 18 lira olan ürün paketinde zaten 1 ölçek whey kadar protein var,10 paketi 180 lira bir kutu protein tozuna denk geliyor,ki şuan benim kullandığım protein tozu 140 lira 90 porsiyon
birde bu senin gösterdiğin şimdi baktım protein barda değilmiş bildiğin kurutulmuş etmiş,yani buna vereceğin paraya kendine kasaptan 10 kat daha fazla dana eti alma şansın var,gerekirse sucuk al doğra protein bar niyetine ye bunedir çok saçma birşey
zaten mantıklı bir şey olduğu için piyasaya sürülmüş ürünler değil bunlar,zenginlerin parasını kapmak için[/QUOTE protein tozun ne 140 lira 90 porsiyon??
protein tozun ne 140 lira 90 porsiyon??
saolBodymax Gold Whey Türk Malı 2700 gr