Bilek ağrısı...

merhabalar sol bilek kısmında yere doğru bastırdığımda eklem yerinde ağrı oluyor şınav çekerken sol bileğim de ağrı oluyor barfikste barber curl de felan o hareketlerde ağrı olmuyor sadece üzerine baskı uyguladığımda oluyor. Bench presstede ağrı oluyor. nasıl tedavi edebilirim ? kas gevşetici, merhem vs. önerebiliceğiniz bir şeyler var mı ? doktora mı görünmeliyim yoksa ?

Benzer problem bende de var. Buyuk ihtimalle agır bir kıloyu bilegimizi hafif egerek yaptıgımız icin sakatlanmıs olmalıyız. Tedavi icin en dogru yol doktora danısmak

teşekkürler buz tedavisi felan uygulandım biraz iyi geldi ağır girmemeye çalışıcam zannediyorum incilme oldu geçmesi uzun sürüyor bir kez daha yaşamıştım benzer bir durumu yorumlar için saolun :)

Öncelikle bütün msjları tek tek okudum.Benimde sol bileğimde (bileğin biraz daha üst ve arka tarafına vuran )bi ağrı var.Ama bu ağır kaldırınca ve bazı hareketlerde beliriyo.Öyle şiddetli bi ağrı vermiyo ama zorlamayada gelmiyor.6gün oldu ilk güne göre daha iyileşti gibi ama hala zorlayınca (mesela dips'te) ağrıyor.Sizce bodye ara vermelimiyim yoksa yavaş yavaş kendiliğinden geçer mi.Bide bu buz tedavisi işe yaradımı arkadaş yazmışsın ama ?

Back
Yukarı