Bilek Geliştirme

Arkadaşlar bileklerin çok küçük bodye 1,5 aydır gidiyorum ve bileğimi geliştirecek hareketlere ihtiyacım var sizden bu konuda yardım bekliyorum bileğimi ölçtüm 15.5 cm çıktı

Bileklerini kalınlaştırmak istiyorsun sanırım ölçü verdiğine göre öyle anladım ben? kütle kazandıkca cok az oranla bileğin kalınlaşır ama kemiklerin ince biriysen yinede bileklerin ince görünür.
Görüntüden ziyade bana göre bileklerini kuvvetlendirmeyi amaçlamasın.Bunun içinde ;
Barbell wrist curl ve barbell wrist extension önerebilirim.:)

30 35 yaşlarında değilseniz bilek kemiğinizde kalınlaşır.Orda kalsiyum birikmesi olur,kemik zarı kalınlaşır.Kemiklerin de tıpkı kaslar gibi kullanıldıkça geliştiklerini araştırmıştım fakat bu kaslarınki kadar bariz değil tabiki,ve de 30 35 yaşlarını geçtiyseniz büyük ihtimal bu enine kalınlaşma minimal seviyede olur.Kanıt olarak fiziksel anlamda vücudunu kullanarak hiç kullanmamış aynı genetiğe sahip iki kişinin kemik kalınlıklarının farklı olduğunu göreceksiniz.Eğer gençseniz bu bilek inceliğini hiç kafaya takmanıza bile gerek yok bence.

30 35 yaşlarında değilseniz bilek kemiğinizde kalınlaşır.Orda kalsiyum birikmesi olur,kemik zarı kalınlaşır.Kemiklerin de tıpkı kaslar gibi kullanıldıkça geliştiklerini araştırmıştım fakat bu kaslarınki kadar bariz değil tabiki,ve de 30 35 yaşlarını geçtiyseniz büyük ihtimal bu enine kalınlaşma minimal seviyede olur.Kanıt olarak fiziksel anlamda vücudunu kullanarak hiç kullanmamış aynı genetiğe sahip iki kişinin kemik kalınlıklarının farklı olduğunu göreceksiniz.Eğer gençseniz bu bilek inceliğini hiç kafaya takmanıza bile gerek yok bence.
Dediğinize katılıyorum kullanılan zorlanan bölgede kemikler kalınlaşıyo body e başlamaan önce göğüs kafesimdeki kemikler noormal di dikkat edilecek bi fark yoktu fakat çalıştıkça kasların altındaki kemikler irileşti ve daha sert bi hal aldı zorladığımız bölgede kemikler kalınlaşıyo

Arkadaşlar bileklerin çok küçük bodye 1,5 aydır gidiyorum ve bileğimi geliştirecek hareketlere ihtiyacım var sizden bu konuda yardım bekliyorum bileğimi ölçtüm 15.5 cm çıktı

2 bilek hareketi önerilmiş zaten, bunun yanısıra barbell curl hareketini z-bar la yapma, bileklerini de iyice zorlayacağın ağırlıklara çıkana kadar düz barla yap.

Back
Yukarı