erciyes-38
Üye
Arkadaşlar bileklerin çok küçük bodye 1,5 aydır gidiyorum ve bileğimi geliştirecek hareketlere ihtiyacım var sizden bu konuda yardım bekliyorum bileğimi ölçtüm 15.5 cm çıktı
Dediğinize katılıyorum kullanılan zorlanan bölgede kemikler kalınlaşıyo body e başlamaan önce göğüs kafesimdeki kemikler noormal di dikkat edilecek bi fark yoktu fakat çalıştıkça kasların altındaki kemikler irileşti ve daha sert bi hal aldı zorladığımız bölgede kemikler kalınlaşıyo30 35 yaşlarında değilseniz bilek kemiğinizde kalınlaşır.Orda kalsiyum birikmesi olur,kemik zarı kalınlaşır.Kemiklerin de tıpkı kaslar gibi kullanıldıkça geliştiklerini araştırmıştım fakat bu kaslarınki kadar bariz değil tabiki,ve de 30 35 yaşlarını geçtiyseniz büyük ihtimal bu enine kalınlaşma minimal seviyede olur.Kanıt olarak fiziksel anlamda vücudunu kullanarak hiç kullanmamış aynı genetiğe sahip iki kişinin kemik kalınlıklarının farklı olduğunu göreceksiniz.Eğer gençseniz bu bilek inceliğini hiç kafaya takmanıza bile gerek yok bence.
Benimde bileğim ince maalesef ama kemik ince değil direk kemik et yok pek![]()
Arkadaşlar bileklerin çok küçük bodye 1,5 aydır gidiyorum ve bileğimi geliştirecek hareketlere ihtiyacım var sizden bu konuda yardım bekliyorum bileğimi ölçtüm 15.5 cm çıktı