Bilek Programı

bodytaha

Üye
Arkadaşlar ben bilek antrenmanı istiyorum. Bileklerimi güçlendirmeye kararlıyım ve evimde demir dambıl var. Bar ne yazık ki yok. O yüzden bir tek dambılla yapılabilecek bir antrenman programı istiyorum. Ayrıca sırf dambılla ön kol ve arka kol da ekleyebirseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

dostum bilekle ilgili bir ara çok fazla araştırma yaptım , kendimde denedim ve çok fazla hareket buldum istersen sana anlatabilirim bi ara

birşey soracam ben yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum ve bilek hareketini antremanımdan çıkarmıyorum.Sankı bileklerimde hiç gelişme yok gibi.Vücudumda ki bütün kaslarımda büyük oranda gelişme varken bileklerimde hiç gelişme yok aynı duruyor.Nedendir acaba!!!

bilek arntremanı direğin süt kısmının az ilersine vuruyor bence yumruk sıkınca üst tarafya hafif şişkinlik oluyor..

forumda bununla ilgili konu var. eline ağır eşyalar alıp uzun süre yürümek , bi tenekeye kum doldurup içine elini sokup açıp kapamak , barfiks demirinde kollarında derman kalmayana kadar asılı durmak. bunlar body çalışmalarından daha çok geliştirir önkolu.

Bir gün dediğimiz aslında 24 saat dinlendirmek. Yani o gün sabah çalışmışsan ertesi gün sabah 24 saat dolmuş oluyor. Bunu demek istemiştim?

Back
Yukarı