VelodyBuilder
Üye
Yaklaşık bir ay önce vurma sonucu bileğimde ağrı hissetmeye başlamıştım, doktora göründüm çatlaktan şüphelendi (şişlik ve morarma yoktu) röntgen istedi sonuçta kırık, çıkık veya çatlak olmadığını ve büyüme gelişme ağrısı olduğunu bir süre dinlendirmem gerektiğini ifade etti fakat o günden bugüne bir değişiklik olmadı ağırlık kaldırmayı denediğimde bileğin çıkıntı olan kemiğin üstünde ve etrafında ağrı oluyor, bileğimi 360 derece döndürürken serçe parmağın olduğu sağ tarafa doğru çevirirken yine o bölgede sert bir ağrı oluyor, sizce bunun herhangi bir yırtık veya kalıcı hasar olma riski nedir? aranızda böyle bir durum yaşayan var mıdır?
Ayriyetten böyle bir sakatlığın geçmesi uzun zaman alacağı için 1 aydır hiç antrenman yapamıyorum ve böyle giderse belirli bir süre daha yapamayacağım gibi duruyor, bileğimi kullanmadan yapabileceğim egzersizler önerirseniz sevinirim. ( bir haftadır sadece karın ve bacak egzersizleri yapmaya başladım )
Ayriyetten böyle bir sakatlığın geçmesi uzun zaman alacağı için 1 aydır hiç antrenman yapamıyorum ve böyle giderse belirli bir süre daha yapamayacağım gibi duruyor, bileğimi kullanmadan yapabileceğim egzersizler önerirseniz sevinirim. ( bir haftadır sadece karın ve bacak egzersizleri yapmaya başladım )