Merhaba 16 yaşındayım ve Yakın sürede Salona Yazılıcağım 54 kiloyum baya zayıfım boyum 1.73 Evde Set var Dumbell takıp çıkarmak Barbel curl yapmak için uzun demir fln var ben Bileğimi Ve Kolumu Geliştirmek İstiyorum bunun İçin Şöyle Bir Program Hazırladım İyimidir sizce
Biceps Curl 2x10 6 kg
Hammer Curl 2x10 6kg
Conv Curl 2x 10 6kg
Barbel Curl 2x10 10 kg
Wirst Curl 6x15 10 kg veya 6 kg
Reverse wirst curl 5x10 10 kg veya 6 kg
Farmers Walking 20 kg yapmayı düşünüyorum
Birazda Kilo almam Lazım Tabiki Yulaf Ezmesi Fln Aldım kahvaltıda 3 yumurtadan oluşan Lorlu Omlet yiyorum Bazen 4 yumurta oluyor Fıstık ezmesini Her Zaman yiyorum pazartesi gününden itibaren Baya İyi beslenicem Antreman Programımın iyimi sizce Kol ve bilek için Haftada 2 gün Buna Ayırıcam Diğer günler Omuz Sırt göğüs fln Yardımcı olursanız sevinirim Yeniyim grupta
Biceps Curl 2x10 6 kg
Hammer Curl 2x10 6kg
Conv Curl 2x 10 6kg
Barbel Curl 2x10 10 kg
Wirst Curl 6x15 10 kg veya 6 kg
Reverse wirst curl 5x10 10 kg veya 6 kg
Farmers Walking 20 kg yapmayı düşünüyorum
Birazda Kilo almam Lazım Tabiki Yulaf Ezmesi Fln Aldım kahvaltıda 3 yumurtadan oluşan Lorlu Omlet yiyorum Bazen 4 yumurta oluyor Fıstık ezmesini Her Zaman yiyorum pazartesi gününden itibaren Baya İyi beslenicem Antreman Programımın iyimi sizce Kol ve bilek için Haftada 2 gün Buna Ayırıcam Diğer günler Omuz Sırt göğüs fln Yardımcı olursanız sevinirim Yeniyim grupta