BioTech Amino 2300

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 7 38,9%
  • Orta Karar

Votes: 10 55,6%
  • Başarısız

Votes: 1 5,6%

• Total voters
    18
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EU_Aminos.jpg

Tavsiye Edilen Kullanım : Günde 3 defa aşağıdaki vücut ağırlıklarına göre :

· 50 kiloya kadar 2 tablet

· 50-100 kg 3 tablet

· 100 kg üzeri 4 tablet

Önerimiz:
Sabah, Spordan 1 saat önce ve spordan sonra. Protein tozuyla kullanımda kullanım farkı söz konusudur. Canlı destek hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

1 Tablet :

Isoleucine ..... 130 mg
Leucine ..... 251 mg
Valine ..... 119 mg
Methionine ..... 88 mg
Lysine ..... 222 mg
Phenylalaline ..... 88 mg
Threonine ..... 117 mg
Tryptophan ..... 30 mg
Histidine ..... 38 mg
Alanine ..... 139 mg
Aspartic Acid ..... 226 mg
Cystine ..... 71 mg
Glycine ..... 42 mg
Glutamic Acid ..... 374 mg
Arginine ..... 72 mg
Proline ..... 103 mg
Serine ..... 92 mg
Tyrosine ..... 98 mg

-----------------------------

yaklasık bir bucuk aydır kullanıyorum toplam 160 tablet faln ictim ama ardımı bulmadım bi amino hakında bilginiz varsa yardımınızı istiyorum.

Eklentiler

• pr_01_4_max.jpg
    pr_01_4_max.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 611
Anket ve urun aciklamasi eklendi.

ne çok iyi ne çok kötü olan bır amıno asittir fıyatıda uygun tavsıye ederım arkadaşlar.

1 kutu kullanmıştım ama o zmanlar pek düzenli antereman yapamadığımdan işten dolayı pek tee etkisini göremedim sanırım şuanda ikinci kutusunu aldım 325 tablet (90 liraya aladım ) ve eksiksiz antereman yapıyorum 4+4 şeklinde kullanıyorum L formda olmasıda güzell etkisini hissettiriyor benim gibi 3 ay - 1 yıl arası yeni başlayanlar için uygun ama arkadaşların da dediğine katılıyorum en iyiside değillll enn kötüsüde orta karar etkili bi ürün yutmasıda güzel kokusuda yok içimi kolay ( universal 2700 350 tablet te alabilirdim ama onun içeriğinin 2000 olması bunun ise 2300 bilmiyorum ikinci kez bunu almaya itti beni :D )

bende kullanmayı düşünüyorum ama hangi supplementlerle kombine edeceğime karar weremedim şu an tribulus+whey proteın+yağ yakıcı kullanıyorum bunlara aminoyu eklemek sizce nasıl sonuç verir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı