biotech nutrition hakkında bilgisi olan var mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jagry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jagry

Üye
arkadaşlar merhaba bugun spor salonumuza söylendiğine göre türkiyeye dağıtımı hakkı yeni alinan biotech nutrition marka pek çok ürün geldi.merak edip ürünü nette araştirdim fakat hakkında pek bilgi bulamadim bu markanin ürünlerini aranizda kullanan var mi ? veya bilgisi olan var mı varsa paylaşirsa çok makbule geçer firmanin resmi adresi de şu şekilde sitesine baktim fakat amator geldi gözüme yorumlarinizi bekliyorum www.biotechnutrition.com

urunlerını daha kullanmadım ama sıze soyleyebılecegım sey eger dıger markalar gıbı bır fıyat polıtıkası ızlerlerse burda ıs yapamazlar sızden rıcam urunlerın fıyatları hakkında bızı bılgılendırırmısınız

urunlerını daha kullanmadım ama sıze soyleyebılecegım sey eger dıger markalar gıbı bır fıyat polıtıkası ızlerlerse burda ıs yapamazlar sızden rıcam urunlerın fıyatları hakkında bızı bılgılendırırmısınız

sezer yzl firma hakkında benim de hiçbir bilgim yok fiyat politakasi nedir ne değildir bilmiyorum fakat salonda üzerinde fiyat yazılan kilo aldiricisini görmüştüm 1 kiloluğu 55 ytl civariydi fakat fiyattan çok önemli olan kalitesi ve işe yararliği sitesinde baktim kimi ürünlerini macaristanda üretip dağitiyorlamiş avrupa da üretim merkezleri orasiymiş başka da bi bilgim yok.fiyattan ziyade kalitesi önemli onu da öğrenirsem sizinle paylaşirim veya başka bir bilen bizimle paylaşirsa makbule geçer

sezer yzl firma hakkında benim de hiçbir bilgim yok fiyat politakasi nedir ne değildir bilmiyorum fakat salonda üzerinde fiyat yazılan kilo aldiricisini görmüştüm 1 kiloluğu 55 ytl civariydi fakat fiyattan çok önemli olan kalitesi ve işe yararliği sitesinde baktim kimi ürünlerini macaristanda üretip dağitiyorlamiş avrupa da üretim merkezleri orasiymiş başka da bi bilgim yok.fiyattan ziyade kalitesi önemli onu da öğrenirsem sizinle paylaşirim veya başka bir bilen bizimle paylaşirsa makbule geçer
eger 1 kıloluk kılo aldırıcı 55 tl se cok fazla cunku bu fıyata ıyı bır whey proteın alınabılır cunku kılo aldırıcı dıye zaten karbonhıdrat agırlıklı bır urun alıyoruz

evet katılıyorum bu ürünü bende duydum ama macaristanda yapıldıgını ögrendim cogunun fiyatlarına baktıgımızda amerikadaki cogu ürünü musletechin eşdeger ürünlerinden pahalı oldugunu görüyoruz yani türkiyede zor

Bilmeyen arkadaşlara yardımcı olayım. Biotech Ürünlerinin Nisan Ayından İtibaren Temel Spor Aracılığı ile Türkiyeye ithalatı başlanmıştır.
Biotech İngiltere Ve Amerikada üretim yapmaktadır. Zaten Markanın Biotech USA ve Biotech EU olarak Üretim yerlerine bağlı olrak farklı iki ürün gurubu vardır. Her iki Ürün gurubuda Tüm dünyada Satılmaktadır. İspanyadan rusyaya kadar tüm avrupada satışta olan biotechin Avrupadaki Büyük Depolarından Biride Macaristandadır.

Biotech USA : http://www.biotechnutrition.co.uk/usa/usaindex.htm
yada http://www.biotechnutrition.com/

Biotech : http://www.biotechnutrition.co.uk/new/a.htm

Şuanda Satışta Olan ;
Amino 2300 Biotech USA üretimi grubundan.
Protain tozu, Kilo aldırıcı, Creatin ve glutamin ise Biotech İngiltere üretimidir.

serious mass'ım bittiği için hem deneme hem de idareten biotech mega gainer 1 kg aldım.firma 225 gr civarı öneriyor ama ben 75-100 gr ürünü yarım litre suyla karıştıramadım ürün içerisinde topaklanmayı önleyici katkı maddesi var.ama yinede karışmıyor ve topaklanma yapıyor.ayrıca bu fiyatlar ile piyasa zor yer alacak gibi

ben şuan bu markanın whey proteinini kullanıyorum yeni başladım.etkilerini yazarım

2 çeşit creatini kullandım gerektigi sonucu veriler gereksinimleri saglayan bi ürün olarak düşünüyorum.

aynı markanın 3200 mg lık tablet amino asitleri beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
bu ürünün sıvı amino sunu denedim ampulde olanları ekonomik pakettlerdekine göre besin degerleri açısından daha zengin

şimdi 1000ml lik şişesini kullanamaya başlayacagım umarım ampulleri kadar güzeldir.

bende 4.5 mega gainer ını kullanıyorum ürün tad ve karışma olarak rezalet gerçektende ama etki olarak ufak ufak hissettirmeye başladı yeni başlamama rağmen.

Bu ürünü yeni aldım. Kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak; bu ürünün 1 servis için kullanım miktarı ne kadar olmalı (gr), sadece antreman günlerimi almalıyız yoksa diğer günlerde almamız gerekiyormu ve günde kaç servis ? Beni bilgilendirirlerse çok makbule geçer hemde forumdaki diğer üyelerde bu bilgiden istifade eder. Hepinize iyi çalışmalar.

Bu ürünü yeni aldım. Kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak; bu ürünün 1 servis için kullanım miktarı ne kadar olmalı (gr), sadece antreman günlerimi almalıyız yoksa diğer günlerde almamız gerekiyormu ve günde kaç servis ? Beni bilgilendirirlerse çok makbule geçer hemde forumdaki diğer üyelerde bu bilgiden istifade eder. Hepinize iyi çalışmalar.

Hangi urunu aldiniz? Biotech mega gainer ise, lütfen ilgili baslikta sorularinizi sorunuz.

Evet, Biotech Nutrition Mega Gainer 3100 aldım. İlgili başlıktan kastınız nedir ? Bu ürün ile ilgili başlıkmı var yoksa yeni bir konu açıpmı sorayım ?

Bizim salonda hoca da ondan kullanıodu.
Çok etkili ve güzel bi ürün diyordu ama maddi durumdam dolayı alamadım.

bende bugün l-glutaminini aldım içinde ölçü kasıgıda olması hosuma gitti umarım istenilen verimi alabilirim...bu ürünün kullanan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi ???

arkadaşlar bu ürün güzel bir ürün ben bütün markaları kullandım bu güne kadar aldığım yerdekiler sahtemedir nedir zaten cok pahalıya satıyodu istediğimi bulamıyodum bunu tanıdık getirtiyor orjinalliği garanti olduğu için hem gönlüm rahat hem uygun hemde bunda daha fazla etki gördüm.birde bir not düşmek isterim ürünler arasında oynıcak max etki %10-15 dir.ama önemli olan orjinali gönül rahatlığıyla ucuza almak bu üründe bana göre öyle.

Back
Yukarı