sarisinmodel
Üye
Aynen valla yağ yakimi uzmani olacagiz yakinda 120 den 85 e düştüm bende boyum a göre iyi de yağ oranını düşürmeye calisiyorum.
173 boy 67 kg[DOUBLEPOST=1432052151][/DOUBLEPOST]Boy kilo kac suan?
cheat meali ben haftada 1 gün yapacagım çünkü diyegim çok agır hiçbir şekilde kaçamak yapmadan hergün yapıyorum anlayacagın cheat meal bana +olarak dönüyor . Diyet konusuna gelirse bende kendim yaptım android telefondan fatsecret adlı bir kalori sayacı var ondan indirdim boy kilo yazıyorsun sana kalorini veriyor ona göre kalorini ayarlayıp idmanı yapınca güzel sonuc alıyorsun[DOUBLEPOST=1432052293][/DOUBLEPOST]KARBONHİDRAT KAYNAGIMI BULGUR OLARAK DEGİŞTİRDİM 300 GR YAPTIM ( PİŞMEMİŞ)Kardeşim başarını kutluyorum helal olsun. bu che meal dediğiniz kaç gün yapılılabılır ? yanı siz ne kadar yaptınız ve etkisi ne kadar oldu ? ben simdi cardio yapıyorum başlangıc programı anlıcagın makinelerlede vucudu alıstıyor hoca amacım yağ kütlemden kaybetmek . bana yardımcı olup diyet tavsiyesinde bulunursan sevinirim![]()
valla kreatin güzel güç veriyor ilk başta onun ile başlayabilirsin güç demek fazla agırlık kaldırmak demek fazla agırlık demek kas kütlesi demektir döngü böyle olur... ama eger paran varsa hepsini beraber kombin yap derimteşekkürler kardeşim beni aydınlattın başarıların devamını diliyorum. bir sorum daha olucak şimdi sporda yeniyim falan ama kreatin almayı dusunuyorum yag yakamını olumsuz etkilemicegini düşünüyorum hem kutle kaybı olurken performans falan artar hafıf hacımlenmiste olurum yani + olur bana /protein tozunu iyice bi vucud kendine gelince bca ile desteklemeyi düşünüyorum nedersin ?
Hepsi aynı içerigi bunlarda sabit oluyor bende araştırdım senin gibi. Normal herhangi bir ürün alabilirsin hepsi aynı içerik protein gibi falan degiltamamdır kardeşim bana önere bilcegin kreatin markası varmı ?
merhaba bu kür olarak geçiyor light olması gerek çünkü içinde yağ oranı az kaloride düşük marketlerde var 1 kutu alın 1 hafta yetiyor 4-5 lira birşey ama çok gaz yapıyor diyeyimMerhaba şu light yoğurt olayını normal.yogurtla yapsam olur mu? Bende şimdi bi diyet sürecindeyim akşam derse gittiğim için 5 45 te akşam yemeğini yiyorum sonra bu saatlere gelince fena açlık başlıyor. S