joseph105
Üye
arkadaşlar merhaba. uzatmadan ve sıkmadan hemen sadede geleyim vaktinizi almayayım.
inanılmaz göbeğim vardı 6 ay önce. başta bol kardiyo yaptım ve karnitin kullandım şimdi ise güzel olduğunu düşündüğüm bi prog ile çalışıyorum. karb alımını makul seviyeye çektim ve basit karb almıyorum. protein alımı yüksek. şeker pasta çikolata vs hiç yok. kardiyoyu ise (hangi akla hizmet bilmiyorum
neredeyse yapmıyorum.
185e 73 kiloyum. (normal insanlar için bu boy kilo az olsa da kemiklerim ince ve genel olarak zayıf bi fiziğim olduğu için 76 kilo falan olunca bel bölgem coşuyor)
sizce bu bel bölgesinin çözümü nedir?
yağ yakıcı kullansam herhalde çöp gibi kalacağım...
a) ağır antrenman ve diyet ile zamanla erir mi?
b) ayrı bir gün komple kardiyo mu yapmalıyım?
c) ayrı bir gün komple karın mı çalışmalıyım?
d) her antrenman sonuna kardiyo programı mı koymalıyım?
e) hiçbiri (açıklayınız
)
önerilerinizi bekliyorum zira kalın bi karın derisi var ve hiç gitmeyecek gibi geliyor. armut gibi görünmek istemiyorum
iyi ki varsın bodyforum, iyi ki varsınız arkadaşlar. fit günler
inanılmaz göbeğim vardı 6 ay önce. başta bol kardiyo yaptım ve karnitin kullandım şimdi ise güzel olduğunu düşündüğüm bi prog ile çalışıyorum. karb alımını makul seviyeye çektim ve basit karb almıyorum. protein alımı yüksek. şeker pasta çikolata vs hiç yok. kardiyoyu ise (hangi akla hizmet bilmiyorum

185e 73 kiloyum. (normal insanlar için bu boy kilo az olsa da kemiklerim ince ve genel olarak zayıf bi fiziğim olduğu için 76 kilo falan olunca bel bölgem coşuyor)
sizce bu bel bölgesinin çözümü nedir?
yağ yakıcı kullansam herhalde çöp gibi kalacağım...
a) ağır antrenman ve diyet ile zamanla erir mi?
b) ayrı bir gün komple kardiyo mu yapmalıyım?
c) ayrı bir gün komple karın mı çalışmalıyım?
d) her antrenman sonuna kardiyo programı mı koymalıyım?
e) hiçbiri (açıklayınız

önerilerinizi bekliyorum zira kalın bi karın derisi var ve hiç gitmeyecek gibi geliyor. armut gibi görünmek istemiyorum

iyi ki varsın bodyforum, iyi ki varsınız arkadaşlar. fit günler