• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir bakabilir misiniz ?

mvltaync

Üye
Arkadaslar gordunuz gibi gobek deliginin etrafindaki yaglar gitmiyor ne yaptiysam fotoraftaki yag oranim 8 bazilarinin 10da bile 6li karin kasi cikiyor anlamis degilim hocayla konustum 5e dusurmen lazim diyor oda yarisma seviyesi 75 kiloyum zaten dahada kucuk gozukmek istemiyorum ne onerirsiniz ?

Eklentiler

• 20140813_011518.jpg
    20140813_011518.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 580
Su var abicim yağ yok o hoca sanırım bir şey bilmiyor gibi 5 düş demek nedemek arkadaş anlam veremem natural yapan bir insan için 5 düşmek zaten imkansız birde hoca sana bu zayıflıkta bunu söylüyor ilginç. Tam belli olmuyor ama sende su var eğer suyu atarsan tamamen ordaki durum düzelir ama şu var ağırlığı alıp crunch falan yap veya cable crunch falan yap hacimlendirirsen daha iyi gözükür. Yinede emin olmak için orayı bir elle ele geliyorsa lastik gibiyse sudur yağsa sert olur. Bendede var mesela senden daha fazla ama artık çok takmıyorum.

hocanın yağ oranı kaçmış sor bakayım 5 ne demek len :D dalgamı geçiyor :D ayrıca moruk gece yatmadan su içme tamam mı sabah kalkınca aynada bı bak bakalım o gobek hala cunk yedıgın yemek ıctıgın su etkıler

Tavsiyeler yerinde verilmiş.
Neyse oda da güzelmiş :D

Back
Yukarı