Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anlıyorum merak ettiğim şu ağrılarım varken ağırlık çalışmamam lazımmış faydası olmuyormuş fakat antrenman programım böyle yani değiştirmek mi lazım napmak lazım 1 aya kadar bu antrenmanı yapcakmışım.
Cevabın için teşekkür ederim fakat sürekli ağrı oluyo o zaman hiç antrenman yapmayım bana saçma geldi yinede tşkr .Aslında programım saçma geliyor bana haftada üç gün her bölgeyi 3x8 yapmak
yeni basladıgın icin haftanın 3 günü idealdır agrıların kac gün sürüyor?yeni basladıgın icin hamlık agrıları bunlar agrın gecene kadarda calısma
tesekkür icin lütfen butonu kullan
Ağzınla söylüyorsun yeni başladım diye!Eeee tabiki 1 ay böyle devam ediceksin bak bende yeni sayılırım hatta yeniyim 1 ayı doldurmama 1 hafta gibi bir süre kaldı ama bende aynen senin gibi her kas grubunu kapsayan hareketleri her antrenmanda yapıyorum yapmakta zorundayım üstelik ben 3x12 yapıyorum.1. ay kaslarla agırlıkların tanışma sürecidir adeta bi flört gibi düşün.1-2 ay gibi bi süreyi atlattıktan sonra oturaklı bir programın zaten olacak o yüzden saçma gelmesin sana yaptıkların
Ağrılarım devamlı sürüyor mesela kollarım ve göğsüm inanılmaz şekilde ağrıyor ama yarın kol göğüs antrenmanım var farz edelim yarın yapmadım pazartesi yaptım diyelim ama çarşambaya kadar yine ağrılarım olcak ve yine antrenmanı ertelemek zorunda kalcam .Yani anlatmak istediğim ağrım olsa bile salona gitmemde sakınca varmı sonuçta yeniyim.Kaslarım ağrıyor diye dinlenirsem haftada 1 kere antrenman yapmak zorunda kalırım
saygılar.bench_Obench_O
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------
Yarın ağrılarım olduğu halde salona gideyimmi cevap verseniz rahat uyusamdumbelllls
agrıların olsa bile salona gitmende sakınca var dedigim gibi kaslar dinlenerek gelisir üstüne gidip antrenman yaparsan yarardan cok zarar görürüsün ben yıllardır yaptıgım halde nerdeyse her antenmanda agrılarım oluyor yeni basladıgın icin agrılarının daha siddetli olması normal dinlenmene ve beslenmene cok önem vermelisin ne kadar oldu body ye baslayalı?