Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok doğru, benim de s7 vertebram aynen öyle çıkıntı yapmış, boyun düzleşmesi de ver, sürekli sırt ve boyun ağrısı çekiyorum. Bu tip öne esnetme rahatlatıyor gerçekten
Evet ancak burada zaten esnek olan sırt kaslarını esneterek gergin olan ön tarafı rahatlacak electrical signal yollanacağını söyleyerek dik durmayı kolaylaştıracağını söylüyor ki bu benim ilk defa duyduğum bişey, boyun düzleşmesiyle alakasını anlayamadım.
Arkadaşlar bende bu konudan muzdaribim bende dik duramıyorum. Yolda camdan kendimi görüyorum sırtım boynum eğik.. kendimi dik yapıyorum 2 dk sonra yine eğik vücudum
eğer normalde dik duramıyorsanız dik durmak için vücudunuzu kasmayın sinir sistemini zorluyor çünkü bu
daha dik durmak için yapılabilecek bazı egzersizler vardır bunları yaparak vücudun doğal halini almasını sağlayabilirsiniz
ama yolda yürürken dik durmak için vücudu kasmayın hem kalıcı değildir hemde sinir sistemini zorlayarak vücuda zarar verebilir
en sağlıklı duruş şekli vücudun kendi doğal durduğu şekildir
dik durabilmek için yapabileceğiniz en güzel egzersizlerden biri superman hareketidir ayrıca yoga hareketleride faydalıdır
bir belgeselde 100 yaşından büyük bir kadına nasıl bu kadar uzun yaşadığını sormuşlardı oda net bir şekilde kaplumbağa şeklinde oturmama borçluyum demişti bu bilgiyide paylaşayım
Hayır videodaki egzersiz doktorun sırt kaslarını esneterek vücudun ön bölgesine rahatlamak için sinyal gönderdiğini iddia ettiği bir egzersiz. Günde 5 ila 10 tekrar yapın diyor.
Bende de bu sıkıntı var dik durmaya kendimi zorluyorum yoruluyorum duran nasıl durabiliyır diyorum boyum 1.94 bu arada onla ilgisi olabilir mi dicem ama dik duran uzun boylu çok insan gördüm