• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bir Ektomorf hikayesi 3 YIL

yaklasık 3 yıl önce 17 yasında başladım bu spora. Boyum 1,75 kilom 57 civarıydı. Gerçekten çok zayıf ve çelimsizdim. Buna artık bir son vermeliyim. Derken vücut gelistirme ile tanıştım. 3 yıl sonra, 20 yaşımda suan boyum 1,88 kilom 90-92 arasında ve yağ oranım oldukça düşük. Karbonhidratları abartmadan clean bulk yapıyorum yarısma Dönemleri harıç. Bu sene Antalya da 1,75+ atletik fizikte yarıştım. Lakin kategorimde 82 kişi vardı, dereceye giremedim. Yaşım henüz kücük, dolayısıyla hedeflerim büyük. Allah izin verirse güzel işler Başarmak istiyorum. Yorumlarınızı eksik etmeyin, teşekkür ederim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 715
  • image.jpg
    image.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 723
  • image.jpg
    image.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 735
  • image.jpg
    image.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 737
  • image.jpg
    image.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 756
Tebrikler umarım amacına ulaşırsın
Beslenmen nasıldı kilo alırken? Beslenmen hakkında bilgi verir misin?
Klasik macro hesaplamalarını tabiki ilk senemde bilmediğim için yapamıyordum. Ama yaklasık 2 senedir clean bulk dönemimde kilo x3-3,2gr karb 1gr yağ 2,2gr civarı protein ve bol sebze tükettim. Teşekkür ederim.

Çok güzel bir gelişim kat etmişsiniz yeni gelen sporculara örnek bir formunuz var mutlaka formunuzu şimdikinden üstün tutun ölçüleriniz çok güzel devam edin vücut geliştirmeye devam edin başarılar ;):cool::D
Teşekkür ederim, yeni başlayan arkadaşlarımızın sorusu olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalısacağım. Bu arada haftada 6 gün hardcore idman, 1 gün tamamen dinlenme yapıyorum.

Vücut yapımız aynı benim 80 kilodaki halim 50 kilodan cikmistim boyum 178 suan 65 kiloyum açıkçası hangi supplement ler kullaniyorsunuz beslenme düzeniniz nedir ? antrenman programınız nasıl? bench deadlift military press squatta çalıştığınız kilolar nedir ?

Guzel gelişim tebrikler . 13 cm boyunuz uzamis 17 yasindan sonra . ekstra bir şey yaptiniz mi boy için ?
Açıkcası ekstra hiçbir sey yapmadım. Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1429039357][/DOUBLEPOST]
Vücut yapımız aynı benim 80 kilodaki halim 50 kilodan cikmistim boyum 178 suan 65 kiloyum açıkçası hangi supplement ler kullaniyorsunuz beslenme düzeniniz nedir ? antrenman programınız nasıl? bench deadlift military press squatta çalıştığınız kilolar nedir ?
Şuan protein, creatine, bcaa, gluitamine, amino asit ve arjinine kullanıyorum. Flat bench max kilom 145 olympic bar (Barın kilosunu eklemiyorum). 3 tekrar nizami. Deadliftte epey zamandır max denemesi yapmadım ama en son 190 ile 7 tekrar yapmıştım. Serbest squat 150 kilo yardımsız 2 tekrar çıkartabiliyorum son set. Teşekkür ederim

gayet güzel gelişim ölçülerinizi yazabilir misiniz.
Omuz ölçümü hatırlamıyorum.(140 küsür olması gerekiyor) Göğüs 121-122 civarıydı son durumu bilmiyorum. biceps 45,5/46 (sağ sol dengesizliği bende de var maalesef.) bel 77cm. Ölçülerin hepsi soğuk. Sıcak Ölçü almayı sevmem, hiç almadım da. Teşekkür ederim

gelişime denebilecek bir şey yok,tek söyleyebileceğim fotolar bizi yanıltıyor.tam vücudunuzu gösteremiyor fotolar,ölçülere göre dev gibisiniz gerçekten,ağırlıklar da gayet iyi.genetiğiniz de çok iyi mutlaka.çünkü nasıl olduğu farketmez bu seviyeye çıkamayan çok insan var.tebrikler.

gelişime denebilecek bir şey yok,tek söyleyebileceğim fotolar bizi yanıltıyor.tam vücudunuzu gösteremiyor fotolar,ölçülere göre dev gibisiniz gerçekten,ağırlıklar da gayet iyi.genetiğiniz de çok iyi mutlaka.çünkü nasıl olduğu farketmez bu seviyeye çıkamayan çok insan var.tebrikler.
"Ölçülere göre dev gibisiniz" maalesef katılmıyorum bu söylediğinize. Boyum uzun olduğu sebebiyle uzun boyu doldurmak cidden çok zor. Bunun için haftanın 6 günü gerçekten çok sert idmanlar yapıyorum ve cidden çok disiplinli çalısıyorum. Ve; maalesef "Fotoğraflar bizi yanıltıyor" bu söylediğinize de katılmıyorum. Yinede tesekkür ederim.

güncel bir fotoğraf. Kg 92 olmus. Sanırım yağ oranım %8 civarlarında. Her sey yolunda gidiyor. Bir daha ki yarısmamda derece elde etme ümidiyle not düşüyorum :) bu arada antrenör belgesi için federasyona Başvuruda bulundum. Hayırlısıyla Mayıs'ta seminerlerim baslıyor. Daha çok arkadasa yardım edebilmek tek dileğim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 429
Abi ben şu an 15 yaşındayım 16 ya girmeme 3 ay var ve 1.75 boyundayım boy uzaması için nelere dikkat etmeliyim 17 yaşında 13 cm uzamak bana baya bi ilginç geldi :)

Back
Yukarı