Bir hedef koymak mantıklı mı?

İyi günler, 3 aydır bu sporla ilgileniyorum. Spora başlama nedenlerimden biri de estetik ama her geçen gün öğreniyorum ki çoğu kas grubunun görünümü genetikle alakalı ve bu benim moralimi düşürüyor. Eskiden hedeflerim vardı : Conner Murphy,Chris Hemsworth gibi bir vücuda sahip olmak. Fakat şu anda nedense öyle görünmek imkansız gibi geliyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz , ne yapmalıyım?
Teşekkürler...

Hedef koymak gayet mantıklı ve hedefiniz doğrultusunda size motivasyon verme anlamında önemlidir fakat biraz gerçekçi hedefler koymak gerekiyor.
Her şeyi doğru yaptığınız taktirde belli bir süre gayet estetik ve hoş bir fiziğe ulaşabilirsiniz.Sabırlı olmak gerekiyor daha 3.ay..

Hedef koymak gayet mantıklı ve hedefiniz doğrultusunda size motivasyon verme anlamında önemlidir fakat biraz gerçekçi hedefler koymak gerekiyor.
Her şeyi doğru yaptığınız taktirde belli bir süre gayet estetik ve hoş bir fiziğe ulaşabilirsiniz.Sabırlı olmak gerekiyor daha 3.ay..
Hedefin gerçekçiliği konusunda sorun yaşıyorum, söylenene göre o insanlar çok iyi genetiklere sahip , bu yüzden ne kadar akıl karı bilemiyorum.

burda nasıl bir hedeften bahsediyoruz o da önemli... şimdi sen o bahsettiğin insanların vücut ölçülerine sıkı çalışarak sahip olabilirsin fakat bahsettiğin şey aynen onlar gibi görünmekse pek mümkün değil çünkü herkesin vücut tipi ve genetiği farklı yani evet onlar gibi görünmek için genetik önem arzediyor.

burda nasıl bir hedeften bahsediyoruz o da önemli... şimdi sen o bahsettiğin insanların vücut ölçülerine sıkı çalışarak sahip olabilirsin fakat bahsettiğin şey aynen onlar gibi görünmekse pek mümkün değil çünkü herkesin vücut tipi ve genetiği farklı yani evet onlar gibi görünmek için genetik önem arzediyor.
Genetik dediğimiz şeyin belirli kıstasları var mıdır? Belli başlı tipler var mıdır? Bununla ilgili bir yazı biliyor musunuz? Ölçüler mi önemlidir?... Biraz bilgilendirebilir misiniz rica etsem

Genetik dediğimiz şeyin belirli kıstasları var mıdır? Belli başlı tipler var mıdır? Bununla ilgili bir yazı biliyor musunuz? Ölçüler mi önemlidir?... Biraz bilgilendirebilir misiniz rica etsem
atıyorum simeon panda gibi göğüslerim olsun istiyorsunuz bu biraz imkansızdır çünkü adam öyle yaratılmış harika göğüs genetiği var. Yani onun ölçülerine ulaşabilirsin fakat genetiğin benzer değilse göğüslerin öyle gözükmez. Eğer göğüslerin genetik olarak içeri doğruysa veya arasındaki boşluk çoksa çok daha farklı gözükecektir...veyahut yağ oranı %10'un altında olupta beli kalın olan sporcularda var.Bu göğüs örneğini anlaman için verdim yani umarım anlatabilmişimdir.

Back
Yukarı