Bir kaç ufak soru?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhabalar. Ben 19 yaşındayım ve fitness yapıyorum. Fakat bir salona değil bunu evde yapıyorum kendi imkanlarımla. Size bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız çok memnun olurum;
1-Boyum 1.72 kilom 58. Kilo almam gerektiği için 1 gün antreman yapıp 2 gün dinleniyorum.(Bu proğrama uyarak 2 haftada 3 kilo aldım) Sizce bu uygun mudur yoksa 2 günde bir mi antreman yapmalıyım?
2-Eskiden yapıp bırakmıştım baya iyiydi vücudum şimdi fazla bir şey kalmadı. Bu antreman proğramına uyarak kaç ayda çıkartabilirim kasları?
3-Spora başlamadan önce ve sonrasında ne yemeliyim?

Eğer cevaplarsanız çok memnun olurum ve beni de kafamdaki sorulardan kurtarmış olursunuz..

Herkese merhabalar. Ben 19 yaşındayım ve fitness yapıyorum. Fakat bir salona değil bunu evde yapıyorum kendi imkanlarımla. Size bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız çok memnun olurum;
1-Boyum 1.72 kilom 58. Kilo almam gerektiği için 1 gün antreman yapıp 2 gün dinleniyorum.(Bu proğrama uyarak 2 haftada 3 kilo aldım) Sizce bu uygun mudur yoksa 2 günde bir mi antreman yapmalıyım?
2-Eskiden yapıp bırakmıştım baya iyiydi vücudum şimdi fazla bir şey kalmadı. Bu antreman proğramına uyarak kaç ayda çıkartabilirim kasları?
3-Spora başlamadan önce ve sonrasında ne yemeliyim?

Eğer cevaplarsanız çok memnun olurum ve beni de kafamdaki sorulardan kurtarmış olursunuz..
2 haftada 3kilo fazla degil mi ?
Haftada 3-4 gun yapabilirsin
Antrenman 2 saat oncesi karbonhidrat ve protein içerikleri yuksek besinler sonrasida aynen
Tavuk ton baligi pilav bulgur makarna gibi..

Peki, ben bir günlük antremanımda bütün bölgeleri çalıştırıyorum ilk ay olduğu için. Sıralama şu şekilde (Bacak, Bel ve karın, sırt, omuz, göğüs ve kollar) Bu çalışma şeklim doğru mu peki? Yoksa tam tersi şeklinde mi çalışmalıyım? Böyle çalıştığımda sanki kollarda bir etki göremiyorum ama.. Ne önerirsiniz?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı