Pısırıkkatil
Üye
tecrübelilerden yardım.buradaki sorum gidipte 90 kg 5 yağ oranındaki yd atlatik fizikçiler vs değilde hafif küre girenleri nasıl anlarız diye sordum
abi bir tadındık var adam 60 kg 190 cm kürü girmiş kür esnasında 62 kg imiş.Ani olarak yılın belli döneminde baya irilesip belli döneminde normal insanlar gibi oluyorlarsa genelde kürlü oluyorlar.
abi bir tadındık var adam 60 kg 190 cm kürü girmiş kür esnasında 62 kg imiş.
sana bir sorum olacak gün aşırı 8 set 10-12 tekrar leteral yapmak,sence calışma hacminiyani setleri azaltayım mı fazla mı gelir.
ama ben leteralle yana çıkartma yani rütuş yapmak istiyorum.zaten hafta da 4 gün çift bölge yapıyorum bu şekil de gün aşırı leteral yapmak hedefim var ki o rütuşları verebileyim.tek merak ettiğim setler gün aşırı çalışmaya fazlamı 6 sete düşürdüm de şimdi.O arkadaşı tebrik ediyorum 190 cm ye 60 kiloda küre girip 62 kilo kaldığı için. Vücudunu gelistirmekteden önce beynini biraz gelistirmeli. Spor salonuna adım atar atmaz daha düzgün yemek yemeyi bilmiyorken kür yapilmamali
Bence çok fazla azalt biraz 80-100 tekrar lateral raise yerine omuz press hacmini artirirsan daha karlı çıkarsın
Bence fazla ama tolere edebiliyorsan devam et. Recovery olabiliyorsan sıkıntı yok. Ama ben izolelerden çok compoundlara enerjinin çoğunun harcanmasinin daha iyi olduğuna inanıyorum.ama ben leteralle yana çıkartma yani rütuş yapmak istiyorum.zaten hafta da 4 gün çift bölge yapıyorum bu şekil de gün aşırı leteral yapmak hedefim var ki o rütuşları verebileyim.tek merak ettiğim setler gün aşırı çalışmaya fazlamı 6 sete düşürdüm de şimdi.
Peki kac set yapayim?Bence fazla ama tolere edebiliyorsan devam et. Recovery olabiliyorsan sıkıntı yok. Ama ben izolelerden çok compoundlara enerjinin çoğunun harcanmasinin daha iyi olduğuna inanıyorum.
3 4 set bence yeter ama kendi düşüncemPeki kac set yapayim?
tmm ben 6 set yaparım baktım fazla geldi düşerim3 4 set bence yeter ama kendi düşüncem
kardeş keşke forum kurallarını okusaydın.ceza yiyecenSpor salonunda bağır: "Streoid kullananın amına koyayım." diye. Dayak yemezsen herkes natureldir...![]()