arkadaslar yanlızca evde mekik+şinav ve bir halterle ve sabahları düzenli koşuyla kendimizi ne kadar geliştirebiliriz..??( garip bi soru diymi
)
yani bir süre sonra yetersiz kalınır mı ? salona ihtiyaç duyarmıyz demek istedim? :S
bench-mekik sehpası uzun bar 2 kısa bar bi Z bar ve yeterli ağırlıkla çalıştıramayacağınız neresi var ki? güzel bi program ve sağlam beslenmeyle supplement felan derken hoca eksikliğinden kaynaklanan bi düşüklük olabilir o kadar bence
arkadaslar yanlızca evde mekik+şinav ve bir halterle ve sabahları düzenli koşuyla kendimizi ne kadar geliştirebiliriz..??( garip bi soru diymi
)
sen soruyu sormussun biz seni nerdeyse mr olimpiaya gönderecegiz
sendeki sadece halterle halter derken dambil mi bilemiyorum kac kilo? zannediyorum en fazla 20 kilo mekik sinav bunlarla sadece arkadasimizin dedigi gibi sadece fit kalirsin
40 kiloluk..daha önce 3 ay salona gitmiştim ordaki gereksiz insanlar yüzünden devam edemedim..bulunduğum yerde de tek salon var..şimdi planım yavaş yavaş salonu eve taşımak..hepinize çok teşekkür ediyorum![]()
Ben bu ay başladım ,başlamadan önce bi çift dumbıl vardı bende sabah koşup evde her türlü dumbıl hareketi yapıyordum istersen baya gelişebilirsin bence ama düzenli ol derimthums:arkadaslar yanlızca evde mekik+şinav ve bir halterle ve sabahları düzenli koşuyla kendimizi ne kadar geliştirebiliriz..??( garip bi soru diymi
)