yalnızkurt55
Üye
Arkadaşlar merhaba.
Adım Batuhan ve bu ay bu sporda 3.ayım, kendimi tanıtayım.
Boyum 1.80 civarı ve 56 kg yim.Bu spora adım atmadan önce 51,5 kiloydum çok şükür az buz kilo aldık ama hala zayıfım.Aramızda birçoğumuzun sorunudur zayıflık. Kalıbımız olmadığı için ortamlardan Dışlanma ve insan yerine konulmama, eziklenme, sürekli sen zayıfsın vs. şeyler yaşıyoruz. Bu işte çok hırslıyım ve başaracağıma inanıyorum. Benim gibi zayıf olanlar beraber başlayabiliriz ve zayıflıktan kurtulabiliriz. İlk önce size burda motivasyon kaynağım olarak kullandığım sözleri paylaşıcam.
"Acı geçer, vazgeçmek sonsuza dek sürer."
"Bir hayalin var onu korumalısın, insanlar yapamadıkları şeyleri sanada yapamayıcağını söyler.Bir şeyi istiyorsan git ve al onu."
"Sahip oluncaya kadar imkansız görünür."
Arkadaşlar kimse eli cebinde zirveye tırmanmamıştır. No pain no gain metodunu kullanacağız. 1 sene acı çek ömrün boyunca keyfini sür.
Söylediğim gibi bugün 3.ayım bu zamana kadar fazla düzenli beslenemedim. Bugün 13.05.2016 Cuma günü. Geçen hafta sonu kendime bol karbon ve proteinli bir beslenme planı hazırladım. Pazartesiden beri uyguluyorum. Amacım yaz tatilinden sonra(okulların açıldığı zaman) 65 kilo olmak. Buda demek mi haftada 0,5 kg yani ayda 2 kg yapıyor. Supplement olarak "Hardline progainer 5000 ve L-Arginin kapsül" 2 haftadır kullanıyorum. Hergün size ne yaptığımı günlük olarak yazıcam buraya.
Beslenme planım ve ölçülerim;
Sabah
3 Yumurta (200kcal) (20gr.pro)
100 gr. Kaşar (350 kcal) (25gr.pro)
Yarım ekmek (380 kcal) (80grkarb,10pro
Bal (90 kcal) (20gr.karbonhidrat)
2 Ölçek Toz(300 kcal) (78gr.kar,20gr.pro)
Sabah Besin Değeri
1300 kcal, 75gr. Protein, 178 gr. Karbon
(Kısa bi not bırakmak istiyorum. Ben öğlenciyim 12 de evden çıkıyorum akşam 8.30 da evde oluyorum ona göre yani planım.)
Öğle
1 Tabak Makarna (700 kcal) (143gr.karb)
2 ölçek toz (300 kcal) (78gr.kar,20gr.pro
Öğle Besin Değeri
1000 kcal, 40 gr. protein, 221 gr. Karbon
Okul
Eti Gong 2 tane (Pirinç mısır patlağı)
460 kcal, 70 gr. Karbon, 5 gr. Protein
Akşam(20.30)
1 Tabak makarna kesin yiyorum sonrası annem ne yaptıysa
Akşam 21.00 idman gidiyorum yanımda shakerla birlikte 4 ölçek toz götürüyorum. İdman sonrası hemen içiyorum. ( İdmandan 15 dk önce 2 arginin kapsül, yatarken 2 kapsül)
Planım bu şekilde.
Vücut ölçülerimi atayım;
Boy 180
Kilo 56
Omuz 104
Göğüs 84
Kol 28.5
Bel 76
Sağ Bacak 43
Sol Bacak 43
Sağ Baldır 31
Sol Baldır 33
Sağ Ayak Bilek 21
Sol Ayak Bilek 23
(Sağ bacağımdan uzatma ameliyatı geçirdim bu yüzden zayıf güçlendirmeye çalışıyorum.)
Bugünlük bu kadar şimdi mutfağa girip atıştırıcam bugün antrenmana gitmedik. Yarın gidicem ve günümü anlatıcam.
Sorulara ve eleştirilere açığım.
Görüşmek üzere...
Adım Batuhan ve bu ay bu sporda 3.ayım, kendimi tanıtayım.
Boyum 1.80 civarı ve 56 kg yim.Bu spora adım atmadan önce 51,5 kiloydum çok şükür az buz kilo aldık ama hala zayıfım.Aramızda birçoğumuzun sorunudur zayıflık. Kalıbımız olmadığı için ortamlardan Dışlanma ve insan yerine konulmama, eziklenme, sürekli sen zayıfsın vs. şeyler yaşıyoruz. Bu işte çok hırslıyım ve başaracağıma inanıyorum. Benim gibi zayıf olanlar beraber başlayabiliriz ve zayıflıktan kurtulabiliriz. İlk önce size burda motivasyon kaynağım olarak kullandığım sözleri paylaşıcam.
"Acı geçer, vazgeçmek sonsuza dek sürer."
"Bir hayalin var onu korumalısın, insanlar yapamadıkları şeyleri sanada yapamayıcağını söyler.Bir şeyi istiyorsan git ve al onu."
"Sahip oluncaya kadar imkansız görünür."
Arkadaşlar kimse eli cebinde zirveye tırmanmamıştır. No pain no gain metodunu kullanacağız. 1 sene acı çek ömrün boyunca keyfini sür.
Söylediğim gibi bugün 3.ayım bu zamana kadar fazla düzenli beslenemedim. Bugün 13.05.2016 Cuma günü. Geçen hafta sonu kendime bol karbon ve proteinli bir beslenme planı hazırladım. Pazartesiden beri uyguluyorum. Amacım yaz tatilinden sonra(okulların açıldığı zaman) 65 kilo olmak. Buda demek mi haftada 0,5 kg yani ayda 2 kg yapıyor. Supplement olarak "Hardline progainer 5000 ve L-Arginin kapsül" 2 haftadır kullanıyorum. Hergün size ne yaptığımı günlük olarak yazıcam buraya.
Beslenme planım ve ölçülerim;
Sabah
3 Yumurta (200kcal) (20gr.pro)
100 gr. Kaşar (350 kcal) (25gr.pro)
Yarım ekmek (380 kcal) (80grkarb,10pro
Bal (90 kcal) (20gr.karbonhidrat)
2 Ölçek Toz(300 kcal) (78gr.kar,20gr.pro)
Sabah Besin Değeri
1300 kcal, 75gr. Protein, 178 gr. Karbon
(Kısa bi not bırakmak istiyorum. Ben öğlenciyim 12 de evden çıkıyorum akşam 8.30 da evde oluyorum ona göre yani planım.)
Öğle
1 Tabak Makarna (700 kcal) (143gr.karb)
2 ölçek toz (300 kcal) (78gr.kar,20gr.pro
Öğle Besin Değeri
1000 kcal, 40 gr. protein, 221 gr. Karbon
Okul
Eti Gong 2 tane (Pirinç mısır patlağı)
460 kcal, 70 gr. Karbon, 5 gr. Protein
Akşam(20.30)
1 Tabak makarna kesin yiyorum sonrası annem ne yaptıysa
Akşam 21.00 idman gidiyorum yanımda shakerla birlikte 4 ölçek toz götürüyorum. İdman sonrası hemen içiyorum. ( İdmandan 15 dk önce 2 arginin kapsül, yatarken 2 kapsül)
Planım bu şekilde.
Vücut ölçülerimi atayım;
Boy 180
Kilo 56
Omuz 104
Göğüs 84
Kol 28.5
Bel 76
Sağ Bacak 43
Sol Bacak 43
Sağ Baldır 31
Sol Baldır 33
Sağ Ayak Bilek 21
Sol Ayak Bilek 23
(Sağ bacağımdan uzatma ameliyatı geçirdim bu yüzden zayıf güçlendirmeye çalışıyorum.)
Bugünlük bu kadar şimdi mutfağa girip atıştırıcam bugün antrenmana gitmedik. Yarın gidicem ve günümü anlatıcam.
Sorulara ve eleştirilere açığım.
Görüşmek üzere...