Selam arkadaşlar,Her sabah yediğim yulafın tarifini vermek istiyorum.Aslında okadar alıştımki artık sadece ılık suyla karıştırıp yiyorum yulafı.Bazende bu tarifi uyguluyorum.
Malzemeler,
100-150 gr Yulaf
1 avuç Ceviz içi yada (Fındık,Badem vs vs) Ama benim favorim ceviz
1 adet doğranmış muz
Yeterince ılık su
Önce geniş bir kaseye muzları doğruyoruz 1 avuç cevizimizi atıyoruz.sonra üstüne yulafımızı döküyoruz.Sonra ılık suyu katıyoruz(kesinlikle sıcak olmasın tadlar bozuluyor)
Suyla olduğu için hafif oluyor.Muzda tat kattıgı için 5 dk da yiyip kalkarsınız.
Afiyet olsun
Malzemeler,
100-150 gr Yulaf
1 avuç Ceviz içi yada (Fındık,Badem vs vs) Ama benim favorim ceviz

1 adet doğranmış muz
Yeterince ılık su
Önce geniş bir kaseye muzları doğruyoruz 1 avuç cevizimizi atıyoruz.sonra üstüne yulafımızı döküyoruz.Sonra ılık suyu katıyoruz(kesinlikle sıcak olmasın tadlar bozuluyor)
Suyla olduğu için hafif oluyor.Muzda tat kattıgı için 5 dk da yiyip kalkarsınız.
Afiyet olsun