biraz hayal kuralım:)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
…hiç öyle ağırlıklarla supplementlerle steroidlerle yorucu idmanlarla zaman kaybetmenize bile gerek kalmadan hem de…

bence bazı arkadaşlar soruyu yanlış anladı, muhteşem bi bodye sahip olacaksın ama antreman yapmayacaksın diyo Ayaz'ın dediği gibi PUMP olayı falan yok yani..

evet soru çalışmadan güzel vücut için neyden vazgeçersiniz tarzında sorulmuş; yoksa vg'yi bırakmamak için neyi feda edersiniz denmemiş?

e zaten beleşe vücut yapmak isteyen kim; en az vardığın nokta kadar gittiğin yol da önemli. bu da çalışmanın, "pump"ın ta kendisi oluyor. ben şahsen ne çalışmadan vücut isterim, ne de bir şey feda ederim ;) işin güzelliği çalışmak weightlifter

Son düzenleme:
bence bazı arkadaşlar soruyu yanlış anladı, muhteşem bi bodye sahip olacaksın ama antreman yapmayacaksın diyo Ayaz'ın dediği gibi PUMP olayı falan yok yani..

Konu Disi forumu oldugu icin kendime göre uyarladim soruyu. Sanirim bunda bir sorun yoktur ;) ne kadar yanlis anlamisim soruyu diyemedim simdi acikcasi..

cevaplara baktım şöle sorunun anlaşılmasında sorun yok fakat cevaplar samimi değil hep kaçamak verilmiş genelde...

Konu Disi forumu oldugu icin kendime göre uyarladim soruyu. Sanirim bunda bir sorun yoktur ;) ne kadar yanlis anlamisim soruyu diyemedim simdi acikcasi..

konu dışı forumda olsa soruyu kendine göre uyarlayamazsın..öle olsaydı itiraflar başlığında cevabıma müdahale etmezdin sanırım:)

Back
Yukarı