Biseps trisepsler hakkinda yardim.

Merhaba arkadaşlar.
Evde dumball ile biceps, triseps calisiyorum bir gun biceps bir gun triseps calisiyorum merak ettigim bu calismam ne kadar dogru saglikli etkili olurmu? minimum 20 dk calisiyorum 6kg dumball ile.

Not; lutfen tek kol calismak kotu durur vs akil vermeyin soruma cevap lutfen sadece.

Hedefin kollarını güçlendirmek ise kısa bir süre işe yarayacağını tahmin ediyorum. Fark edilebilir bir güç farkı sağlanabilir. Ancak görülebilir kas kazanımı kesinlikle olmayacaktır. Çünkü kas kazanımın temelinde yatan progressive overload yapmış olmayacaksın. Hedefin her ne ise ona ulaşmak için başka yollar aramanı tavsiye ederim. Bol şans...

Hedefin kollarını güçlendirmek ise kısa bir süre işe yarayacağını tahmin ediyorum. Fark edilebilir bir güç farkı sağlanabilir. Ancak görülebilir kas kazanımı kesinlikle olmayacaktır. Çünkü kas kazanımın temelinde yatan progressive overload yapmış olmayacaksın. Hedefin her ne ise ona ulaşmak için başka yollar aramanı tavsiye ederim. Bol şans...
Görünebilir kas olmasi icin kg arttirmam mi gerekiyor? Gunde 20 dk calismam yeterlimi sizce? İlginiz icin tesekkurler bu arada.

Görünebilir kas olmasi icin kg arttirmam mi gerekiyor? Gunde 20 dk calismam yeterlimi sizce? İlginiz icin tesekkurler bu arada.
Görülebilir görülemez şeklinde adlandırmak yalnış olur. Kas yapmanız için sadece kilo değil şiddet arttırımına gitmen gerekiyor. Şuan kas geliştirebileceğini düşünmüyorum bu koşullarla. Ama az da olsa güçlenemeyeceğini söylemek haksızlık olur.

Back
Yukarı