Bitkisel proteinler

Merhabalar öncelikle
Protein hesaplamalarinda bitkisel proteinler hesaba katilmalimi sizce? Yedigim makarnadaki pilavdaki proteinleri de hesaba katmamın sakincasi varmidir? Teşekkurler şimdiden.

Benimde çok merak ettiğim bir konu, telefonumda bir uygulamaya günlük yediğim her şeyi giriyorum ona göre aldığım yağı, k.hidratı, proteini ve kaloriyi gösteriyor. Bende ona göre eksik olduğu günler k.hidratı ve proteini tamamlamaya çalışıyorum ( Yoksa hala eksik protein mi alıyorum bende ? ). Sorunuzun tam cevabı olurmu bilmiyorum ama sanırım kalitesi düşük protein oluyor. Bir yumurtadaki proteine göre etkisi daha düşük olur diye okumuştum bir yazıda. Tam bilgili birisi cevap verir umarum .[DOUBLEPOST=1440067243][/DOUBLEPOST]https://www.bodyforumtr.com/threads/protein-hesabına-bitkisel-proteinlerin-de-dahil-edilmesi.12743/

şimdi gördüm, burada konu hakkında bilgi verilmiş.

Son düzenleme:
aminoasit dizilimlerinden kaynaklanıyo hayvansal ve bitkisel proteinlerin farkı bizim tüm ihtiyaçlarımıza karşılık veren ve daha kaliteli bulduğumuz hayvansal proteinler tabiki ama vejetarjan olarak vücut geliştiren birçok sporcu var benim önerim daha çok hayvansal olarak alman bitkisel aldığındada makarnaya kadar hesaplama tabi pirincide öyle.. Mercimek nohut barbunya bu tür bakliyatlardan aldığın proteinleri hesaplamaya katabilirsin..

Back
Yukarı