Frightos
Üye
Arkadaşlar, abiler, hocalarim. Bu durumu yasayan varsa Allah aşkına birseyler soylesin kendime yenik düşmek üzereyim gecen yaz başlarında hayatimda ilk defa bunyemin yaşadığı bir olaydan acile gittim.kalp krizi geçirdigimden suphem dahi yoktu ambulans cagirdik ve ben kelime-i sahadet getirmistim durum o kadar yani hastaneye gittiğimjzde bağladılar iste cihazları falan filan ben ölücegime eminken doktor birsey yok deyip duruyor yanındakilere nabiz kalp hersey normal gözüküyor diyior en son sakinlestirici yapmışlar uyuya kalmışım kaltigimda normaldim ve o gündrn sonra hayatim normal olmadi zindana döndü ( spor olmasa hayatimda bitmistim belki) ertesi gunlerde cok siddetli ataklar gecirdim kalp krizi gibi yine bu sefer yaninda el ayak uyusmasi felc inmişti adeta vücuduma yine aciller falan filan yine ekg normal cikti .sonra psikiyatri yolunu tuttum hemen anksiyete ,panik atak tarzi birseyler dedi. Anti depresan yazdi. O aralar sporum falan berbat geçiyordu yarim yamalak yapip yarisinda kalp krixi gecirecek gibi olup bırakıyordum. Ilaclarla bir aya falan biraz normale dönmüştüm .sonra iyiyim dedim ilaclari kendi kendime bıraktım .bu illet bana 3 kati olarak geri döndü .tekrar ilaclar falan yine düzeldim. Sonra arada oldu biseler falan velhasil kelam cok uzun oldu ama sunu soylemek istiyorum. Suan ilaclari kac ay oldu kullanıyorum suan bırakmışligimda yok. Ama bu kalp carpintilari bazi donemler bir basliyor arada kalp agrisida eslik ediyor kendimi psikolojik olduguna inandiramiyorum..kesiinlikle kalbimde problem var diyorum.ama bunca ay da birsey olsa ölüp gitmistim diyorum o kadar yogun antrenmanlar cikardim birsey olsa olurdu diyorum.ne olacak ne bitecek beynim artik çürüdü. Basina gelen varmi cok sıkıntılıyım.