• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bizde bişiler yapmaya çalıştık buda ben

walla estetik bir wücutt..sana nike ın ürettiği t-shirtlerden alalım..hani şu wücuda yapışanlardan :D:D:D helal !

FleXoR dedi:
Adelen parçalı gelişmiş mideye büyük önem vermişsin bicepsteki boşluk göze çarpıyor omuz başların bitar aha dolmalı

Ayrıca ilk gördüğüm anda ayaza benzettim :)

valla ne yalan söylim ben de ilk baktigimda sapkali mapkali ben sandim (;

Evet çene yapıları Ayaz'la benzerlik gösteriyor bu yüzden karıştırdık sanırım :) Birde şapka unsuru var tabi..

İlk bakışta vücutta göğüs kısmı fazlaca öne çıkıyor.. Flexor'un dediği gibi omuz başları biraz daha gelişmeli..
Ancak genele bakacak olursak oldukça estetik bir yapı bence..Keşke ölçülerinizi ve kaç yıldır BodyBuilding yaptığınızı da belirtseydiniz..

bencede estetik orantılı bir vücut benimde eksik gördüğüm omuzlar dahada hacimli gösterecek.başarılar.

6 senedir yapıyorum ama sürekli yaptığım bişi değil çoğu zaman 1-2 ay ara verdiğim bile oluyor hiçbir kür olayına girmedim ancak çok iyi besleniyorum günde 14-15 yumurta, beyaz tavuk eti ,süt, peynirden artan suyu içiyorum anlayacağınız karışık bir durum : : :)

bu siteiy iyiki bulmuşum ya valla şans eseri gezerken buldum ama artık kalıcı olabilirim
herkese kolay gelsin

gercekten muhtesem herkesin dedigi gibi omuzlara biraz daha yüklenirseniz güzel olucak

bu formu gercten bulmakla en büyük hediyeyi almıssınız.bilgilerinizi beslenmenizi bizimle paylasırsanız bizde sizden hediye almıs oluruz

zaten tartısmasız KARL FORUM BODYFORUMTR dir

hosgeldiniz :) aramıza

ben aslında hertürlü yiyeceği yiyorum ama dikkatli doritostan tut kolaya akdar hertürlü yiyecek içecek mevcut ancak birazda genetik kilo almıyorum aldığımı farketiiimdede hemen önlemimi alıyorum
ayrıca şlu ana akdar hiç supp. felanda kullanmadım
dediğim gibi doğal yollarla yaptım yumurta süt peynir tavuk pilav falan filan
bu arada aranıza hoşbuldum :)

yüzbaşı,iyi iş çıkarmışsınız.Bu karın kasları özellikle ne kadar zamanda , günde ne kadarlık bir çalışmayla oldu?Birazcık bunlardan da bahsederseniz sevirim.

Back
Yukarı