Bizi en iri gosteren renk?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Engin büyük alışveriş magazalarında bulabilirsin bu dükkanları ama sadece vg üzerine bi yer var mı bilmiyorum. Salonda da konuşuyorlardı ama üstünkörü dinledim yine o arkadaşı bulursam sana bildiririm engin. Ama geniş portföy için nette birçok site var bb üzerine.. sağlıcakla...

bence iri değilde, şık gösteren ürünler önemli. fazla iri gözükmek her zaman güzel değil, hattaki çoğu bayana itici geliyor.

polo yaka,bicepsleri saran, omuz kemiğini gösteren şeyler olabilir.

En iyi renk bronz bnce hem kasları ortaya daha fazla cıkarıyor ki bakınız vg yarışmaları bu kadar karardıklarına gore bu adamlar bi bildikleri vardır

eğer omuzlar ve göğüs geniş bel inceyse V yakalı beyaz - gri renkler üst tarafı iri gösteriyor..

ama siyah renginde iri vücutda ayrı bir duruşu var..

Anlamadığım, iri görünmekmi istiyorsunuz :) öyleyse anlamadım neden. ilginç, açık renkliler genelde, olduğun gibi ya da biraz iri gösterir, örneğin enine çizgili t-shirt'ler oldukça iri gösterir insanı, siyah, ise zayıflara hiç yakışmıyor yapılı bir vucudada, oldukça yakışıyor, şahsi fikrim, kilolu insanıda uzaktan hafif bir incelme etkisi yaratıyor, o kadar,

Back
Yukarı