Motorola S9 Bluetooth Black - Telefon | 201,66TL - D&R : ElektronikSalonda istediğim müzikler çalmıyor üstelik çevredikilerin konuşmalarından da rahatsız oluyorum. Bana kulaklık tavsiyesinde bulunur musunuz, ses kalitesi iyi olacak ve sesi dışarıya vermeyecek bir kulaklık aramaktayım. Hangi marka kulaklığı ve hangi ürünü önerirsiniz ?
Önerin için teşekkür ederim. Ben bunun aynısını kullandım ama bu marka değildi 15-20 liralık bir üründü tabi. Sesi dışarı veriyordu. Ama bu kaliteli bir şeye benziyor vermez sanırım. Bu arada ürün stokta yok orada google arattım bulamadım Türkiye de satan yer, bildiğiniz yer var mı acaba ?
Merhaba.. Ben 2 yıl önce ebayden almıştım.. sorun üzerine googledan özelliklerini göresin diye o linki verdim.. Bilgim yok malesef..Önerin için teşekkür ederim. Ben bunun aynısını kullandım ama bu marka değildi 15-20 liralık bir üründü tabi. Sesi dışarı veriyordu. Ama bu kaliteli bir şeye benziyor vermez sanırım. Bu arada ürün stokta yok orada google arattım bulamadım Türkiye de satan yer, bildiğiniz yer var mı acaba ?
Samsung benim telefon olur herhalde.Nokia nın standart bluetooth kulaklıklarını bir çok marka tanıyor .örnek; htc de kullanabiliyorsunuz.Yanlız piyasada orjinal ürün bulmak oldukça zor mesela nokia orjinal kulaklık almak istiyorsanız Teleservice ve KvK yetkili satıcı.
Başka marka kulaklık önermek istemiyorum çünkü diğer marka modelleri tanımıyor .
Şu ana kadar kullandığım en kaliteli ve sizin aradığınız özelliklerin tümünü barındıran kulaklık htc sensation xl kulaklığı.Fiyatı 120 tl biliyorum fiyatı fazla fakat ileri düzey bir ürün (2 yıldır kullanıyorum)Eki Görüntüle 29143
MerhabaMerhaba.. Ben 2 yıl önce ebayden almıştım.. sorun üzerine googledan özelliklerini göresin diye o linki verdim.. Bilgim yok malesef..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ürün ve fiyat olarak takılmaz.. Diğer durumu bilememSamsung benim telefon olur herhalde.
Nokia ürünlerini inceliycem peki bir şey sormak istiyorum beats marka kulaklık var acaba onlar nasıl ben baktım fiyatları yüksek ama beni şu kablo derdinden kurtaracaksa ve iyi bir şeyse onlardan önerebileceğiniz var mı ?[DOUBLEPOST=1400704706][/DOUBLEPOST]
Merhaba
Yurt dışı ise benim iş yatar gümrük filan geçmez zaten geçmişte 1 ürünüm takıldı orada ismim kayıtlıdır :S
Hayır geçirmedim.[DOUBLEPOST=1400828521][/DOUBLEPOST]beats |en yeni,güncel,çok satan,popüler,indirimli |D&R
Yukarıdaki linkte orjinal beats kulaklıklar var kablosuz olanların fiyatlarını görünce şok geçireceksin hazırlıklı ol .
Teşekkür ederim araştırıyorum.[DOUBLEPOST=1400828571][/DOUBLEPOST]Dostum jabranın çok güzel kulaklıkları var bence bi araştır
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Öneri için teşekkür ederim.Aeg kh 4223 bluetooth .
IPhone kullanmıyorum farklı marka telefonlarda olabilir mi Samsung mesela ?Plantronics BackBeat GO'yu iphone ile kullanıyorum, dış ses kesicisi var, gayet memnunum. Şarjı da 3-4 saat gidiyor. Kulak içi olduğu için çıkma sorunu yok, blutooth olduğu için kablo derdi yok.
Tabii ki, android olmayan samsungum vardı misal, onda bile çalışıyorduIPhone kullanmıyorum farklı marka telefonlarda olabilir mi Samsung mesela ?
Çok teşekkür ederim hocam ben bu ürünü bir araştırayım hemen fiyatını nereden alabileceğimiTabii ki, android olmayan samsungum vardı misal, onda bile çalışıyordu