Boğazım ağrıyor, Halsizim idmana gideyim mi? Lütfen yardım edin.

Arkadaşlar, Abiler, Spora başlayalı daha bir hafta oldu ama ne olduğunu anlayamadan bugün rahatsızladım. Sanırım boğaz enfeksiyonu olmuşum nasıl olduğumu da anlamadım şuan da halsizim ve vücudum sızlıyor ama bu akşam idman vardı ne yapsam şuan da karar veremiyorum, Eğer gitmessem vücudum düşecekmiş gibi hissediyorum gidersem de nasıl çalışacağım bilmiyorum daha yeni başlamıştım gerçekten morelim çok bozuldu sizce ne yapayım lütfen yardım edin birşey kaybedemiyim? Nasıl iyileşebilirim?

Kardeşim bu durumlar için bir boğaz spreyi bulundur tavsiyem, bende sürekli oluyor tecrübe kazandım, spora git çok kötü değilsen ter atmak iyi gelebilir

Çok kötü değilsen bilincin azalmıyorsa gidebilirsin. Kendini iyi tanıyorsan faydası bile olabilir. Spor yapıp ter atmaya odaklan ve vücudundaki toksinleri at. Sonra biraz ılık gibi duş al. Bol su tüket ve bol yeşil yapraklı sebze içeren bir öğün tüketip mümkünse doğal sirke ve zeytinyağı ile beraber tüket. Ardından dinlenmeye çekil ve hatta güzel de bir uyku çek. Fakat dediğim gibi o gücü bulamıyorsan gitme ve gidersen de gücünün tükendiği yerde hemen bırakmalısın.

Malesef konuyu açtığım gün bayağı kötüydüm her yerim sızlıyordu bağışıklılık sistemim çöküp daha kötü olurum düşüncesiyle gitmedim. Allah'a şükür bugün biraz daha iyiydim gittim ama çok iyi geçmedi, İnşallah yarın tam toparlayıp gidicem. Cevap verip öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1530384090][/DOUBLEPOST]
Kardeşim bu durumlar için bir boğaz spreyi bulundur tavsiyem, bende sürekli oluyor tecrübe kazandım, spora git çok kötü değilsen ter atmak iyi gelebilir
Abicim, Nasıl bir sprey bu? Hemen geçiriyor mu nasıl iyileştiriyor? Hiç bir bilgim yok biraz açarmısın.

Malesef konuyu açtığım gün bayağı kötüydüm her yerim sızlıyordu bağışıklılık sistemim çöküp daha kötü olurum düşüncesiyle gitmedim. Allah'a şükür bugün biraz daha iyiydim gittim ama çok iyi geçmedi, İnşallah yarın tam toparlayıp gidicem. Cevap verip öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1530384090][/DOUBLEPOST]
Abicim, Nasıl bir sprey bu? Hemen geçiriyor mu nasıl iyileştiriyor? Hiç bir bilgim yok biraz açarmısın.
boğazım ağrıyor diye gittiğinde doktorların verdiği boğaz spreyi, bi dünya marka var ben Majezik alıyorum boğazım şişecekmiş gibi hissettiğim an hemen kullanıyorum engelliyor, bi dene derim

Back
Yukarı